Yayın Tarihi:20 11 2014 18:49(2940)

Kör Değiliz Ama…!

Boyabat belediyesi tarafından yapılan geri dönüşüm kutuları pislikten geçilmiyor. Belediye tarafından büyük marketler önüne bırakılarak kağıtların atılması ve bu kağıtların tekrar değerlendirilmesi için bırakılan geri dönüşüm kutularına kağıttan fazla, çöp atılmaya başlandı.

Kutuların dışında "geri dönüşüm kutusu" diye yazmasına rağmen, geri dönüşüm kutularının yanında bulunan çöp kutularına çöp atılmayıp, çöplerin bu kutulara atılması da belediye temizlik çalışanlarını hayrete düşürüyor.

Haber: Davut Koçyiğit - Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: özboyabatli 21 11 2014 06:09
-gelip adaymi olsak bilmiyorumki!!!
-gözüm bu isler böyle olmaz bilmiyorsaniz gidin gezin görün yapin lakin türkiyenin genelinde bu hastalik varki,kardesim bakin yaziyorum eger bunlari yapmazsaniz bu memleketi b.k götürür buda isin cabasi
1- her nahallede 3 cesit cam toplama kutusu kurulacak tepesinden yuvarlak sekilde vatandas cam rsyalarini buraya atacak,ayrica yanina plastik toplama kabi
2- her marketin kendine mahsus karton konteyniri olacak veya belediye müsait bir yere büyük konteynir koyacak marketci götütrüp kartonunu buna atacak.
3- her evin kendine mahsus cöp bidonu olacak sokak ortasin bu igrenc görüntütler kalkack
yollarin kenarinda o pis cöp bidonlarida derhal kaldirilmali cok rezil görünüyor nasil bu milletin migdesi varya anlmyrum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

73671


Tasarım:DtGaNi