Yayın Tarihi:20 11 2014 23:53(4203)

Yazıklar Olsun Normal Ayakkabı Alamadınız mı?

Ermenek'teki maden ocağında cansız bedenlerine ulaşılan işçilerden Tezcan Gökçe'nin babası Recep Gökçe cenaze töreninde yırtık ayakkabılarla Türkiye'yi hüzne boğdu. Gökçe'ye valilik tarafından yeni lastik ayakkabı gönderildi.

Recep Gökçe, yeni ayakkabılarla ilgili DHA muhabirinin “Sen mi istedin? Bunlar daha mı rahat oluyor?” sorusuna, “fark etmez… Bu lastik zaten. Şimdi giymem desem olmaz, almam desem olmaz. Madem getirmişler…” şeklinde cevap verdi.

Haber: Aktif Haber

Facebook'ta Paylaş
11. Yorum: servet 23 11 2014 23:59
8. ve dokuzuncu yorumcu size diyecek söz bulamıyorum. allah sizi bildiği gibi yapsın. siz insan olamassınız.

10. Yorum: berg 23 11 2014 00:56
vali kaymakama kaymakam imama talimat vermiş recep amcaya 2 lastik ayakkabı almışlar.elimde olsa bu ayakkabıları kaymakamla imama giydirirdim.padişah r-cep'e 1000 odalı kaç-ak saray,vatandaş recep amcaya gıslavet ayak kabı(ayakkabı değil) .adaletin bu mu dünya?

9. Yorum: gökhan 22 11 2014 10:54
arkadaşim adam oraya defileyemi çıkıyor ya nasıl bi düşünceye sahimiz ya biz

8. Yorum: özboyabatli 22 11 2014 04:36
-herkes haddini bilsin köy sartlarin ayakkabi giymek aptallikla bir anilir zira yagmur camur cabuk eskitir dolaysiyle bu nevi ayakkabi giymek insan ömrünü ne uzatir nede kisaltir,kaldiki eger eski düzen devam etmis olsaydi amca o ayakkabida bulamazdi zira ilglenen olmazdi

7. Yorum: halim 22 11 2014 03:53
bir şeyide çıkın eleştirin be kardeşim. oy verdim ama bu olayın karşısındayım deyin. ölürmüsünüz. zaten er yada geç öleceksiniz. haksızlığa haksızlık diyemedikten sonra nerde o adalet nerede o vicdan? bakalım sonumuz ne olacak böyle. ben bu duyarsızlık halinin bizi nereye götüreceğini merak ediyorum. korkuyorum.

6. Yorum: eser 21 11 2014 22:03
boyabatın akil adamlarına sorun siz bunu bir.koltuk uğruna herşeyini kaybedenlere sorun. bakın nasıl cevap veriyorlar. aslanlar gibi savunmuyorlarmı bu terbiyesizliği.

5. Yorum: allah korkusu 21 11 2014 19:03
amcanın bu halini görenlerin hiç mi vicdanları sızlamadı yetkililere soruyorum.lafa gelince doğruluk,dürüstlük,müslüm
anlık dan hak,hukuk ve adaletten bahsederler.amcaya ve ailesine amcanın ayağına kara lastik giydireceklerine mağazaya getirip ailesinin tüm ihtiyaçlarını karşılasalar ne kaybedeceklerki.seçim zamanı gelince millet vekili adayları il.ilçe,köyleri dolaşıp vaatlerde bulunuyorlar.seçim bitince insanları hiç arayıp sormuyorlar bile. işleri bitene kadar.bundanda şunu anlıyorum dünya menfaat ve çıkar dünyası gerisi boş.insanların gözünde. gariban,köylü kesimi bazıları tarafından 3.sınıf vatandaş muamelesi görüyorlar.allaha havale ediyorum.

4. Yorum: habere bak 21 11 2014 17:26
haberin aslını yazın olduğu gibi yazın araştırmadan aslını bilmeden yorumları haber diye bizlere yutturmayın

3. Yorum: halk 21 11 2014 15:45
dış ülkelere yardım diye yarış eden camilerde vaaz veren bir milletiz okadar kör olmuşuzki kendi ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerini gözümüz görmüyo işte nerde hani millet halk olarak hangimiz çıktı bu gariban kardeşlerimize yardım edelim hesap aaçalım diye yok hepimiz şov peşindeyiz hepsi bu

2. Yorum: ne olmuş 21 11 2014 07:12
bizde köyde kara lastik gidiyoruz hayır ne olmuş ayakkabı getirmeleri o çamurdan giyebilirmi

1. Yorum: toplum olarak suçluyuz! 21 11 2014 03:15
halk arasında konuşulur. karnı tok olanların,herkesin karnını tok zannedermiş diye! ülkemizde kimi olaylar sonrasında, zarar gören,mağdur olan,acılar yaşayan kişilerle veya ailelerle ilgili durumlar zaman zaman basına yansır ve yansımasıyla beraberde toplumda bir duygusal durumlar hasıl olur. insanı şaşkına çeviren, hatta bizleri ikiyüzlü davranmamıza sebep olan durum nedir biliyor musunuz? sanki ülkemizin her bölgesinde halkımızın büyük çoğunluğu refah içinde yaşıyorlarmış da, böyle durumları görünce hayrete düşüyoruz! ve hemen o kişi veya aileler ile ilgi yardım taleplerine başlıyoruz! siyasilerimiz seçim zamanları köşe bucak her tarafı geziyorlar.halkın mağduriyetlerini görmüyorlar mı? bizler okullarına giden öğrencilerin kılık kıyafetlerini görmüyor muyuz! çevremizde zor olanaklarla yaşayan aileleri görmüyor muyuz! toplum olarak suçluyuz! tabii ki başta ülke yöneticilerimiz! değil mi?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

93305


Tasarım:DtGaNi