Yayın Tarihi:21 11 2014 08:07(4318)


Kalebağı Yürüyüş Yolu Çalışmaları Başladı

Boyabat Belediyesi tarafından bugün (20.11.2014) başlatılan Kalebağı yürüyüş yolu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Cengiz Topel İlköğretim Okulu önünde başlayan yürüyüş yolu çalışmaları, çevre düzenleme çalışmaları ile devam etti.

Çalışmalar kapsamında yürüyüş yolu üzerinde bulunan, yaşça büyük kurumuş ve yaya yürüyüşüne mani olan ağaçlar ve kuruyanlar kesilerek, diğerleri de başka yere taşınarak, yaya yoluna ve çevreye zarar tehlike arz ettiği için kaldırıldı.

Boyabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımıza daha kaliteli, daha temiz yaşam alanları sunmak amacıyla çevre temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarımıza devam ediyoruz. ”denildi.

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: köylü 23 11 2014 03:07
boyabat zaten orman içinde bir ilçe üç beş ağaç kesilse ne olur kesilmese ne olur,çalışma bittiğinde daha yeşil alan olacağınada inanıyorum.

8. Yorum: esnaf 23 11 2014 01:39
sn h.cömert hükümet konağı karşısıda bina yapmak için kaç ağaç kestiniz o canım görüntüye nel oldu oradan kazandığınız para ile kaç ağaç diktiniz. siz yaparken mübah başkası yaparken günah

7. Yorum: birsi 22 11 2014 09:59
bu yrüyüş yollarından kimler ne kadar para alıyor?

6. Yorum: osmankafa 21 11 2014 21:53
kardeşim yürüyüş yolu için ağaç kesilirmi hayret ...gölgede yürümek daha iyi olurdu.. başkanın klavuzu berbat.. iyi bir peyzaj mühendisi bul da ne yapıyorsan onun tasarımı ile yap ta yaptığın işe yarasın.. mimar mühendislik herkesi yapacağı bir şey değildir o işin eğitimini almak lazım...teyyare-uçak diye mahvoldu güzelim parkın ortası, şimdide buralardaki ağaçları kesiyorsun.. valla boyabata hiç bir şey yapmasan daha iyi gibi...

5. Yorum: daylı kırından 21 11 2014 19:55
hüseyin cömert giderek bastırıyor dostlar.halk nezdinde popülaritesi giderek artıyor.sorduğu sorular ortada. cevab verilmesi lazım. hüseyin cömert haksızlık ve hukuksuzlukları takip edip üzerine giderek amme hizmeti yapıyor.

4. Yorum: boyabatlıklar 21 11 2014 19:15
çamlar devrildi be . yazık oldu canım çamlara.madem kestiniz yerine at kestanesi , ıhlamur neyin dikinde tekrar yeşillensin bari.

3. Yorum: gerçektenmi 21 11 2014 18:49
sayın başkan gerçekten inamıyorum yukarıdaki açıklamayı görene kadar daha mantıklı açıklamarı vardır diye düşünüyorduk , yürüş parkuru yapmak için o canım büyümeleri yılları alan ağaçları kestiniz eeee pes doğrusu.

2. Yorum: evet 21 11 2014 17:42
kimsenin günahını almayalım araç geçişine açık olacak mı olmayacak mı yol parkelenecek mi yoksa sahadaki gibi kırmızı renkli toprak mı serilecek önce bunlara bakalım

1. Yorum: hüseyin cömert 21 11 2014 16:42
sayın boyabatlılar.....cengiz topelin ilerisinde akp yönetiminde olan ve şefik çakıcının kankası olan kadir çok'un yeni yapmış olduğu bir bina var resmen yolun ortasında.zannetmeyin ki bu yol sizler için açıldı.yapılan bu yol tam kadir çokun evinin önüne çıkıyor.kadir çokun evin yapımı bitti,taşınacaklar.diğer sokaktan evi bulmak bayağı zahmet,mesafe bayağı uzak,şimdi ise bu yol hemen evin önüne çıkıyor.yapılacak yüzlerce yer var iken alelecele buranın yapılması hayra alamet mi acaba.camlarıda keserken resimleyip koysaydın ya başkan onlarca cam kestin orada...tesadüfler ülkesinde yaşıyoruz..ne tesadüf ki ne tesadüf..menteş otelinide unutmuş değiliz.daha dün bir bugün iki imarın içine ettiniz be yap bir halk toplantısıda görev yaptığın şu 8 aylık dönemi anlatıver.panayırda tahsil ettiğiniz 250 milyar tl nin akibetini anlatıver.fakat bunlar cesaret işidir.el öpmeye benzemez.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

384983


Tasarım:DtGaNi