Yayın Tarihi:24 11 2014 17:22(3000)


Başkan Çakıcı’nın 24 Kasım
Öğretmenler Günü mesajı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama yayımlayan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı; 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün öğretmenlere verilen değerin daha iyi anlaşılabilmesi adına anlamlı bir gün olduğunu belirtti.

Çocuklarımızın geleceğe hazırlanması ve ülkemize faydalı fertler olarak yetiştirilmesinde gece-gündüz demeden emek sarf eden tüm öğretmenlerin “Öğretmenler Gününü” kutladığını belirten Başkan Çakıcı, 'Başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş olan bütün öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diler, emekliye ayrılmış olanlara da aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmeleri temennisiyle selam, sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

66459


Tasarım:DtGaNi