Yayın Tarihi:24 11 2014 18:11(3086)



AK Partili Nazım Maviş’ten
Öğretmenler Günü mesajı

Öğretmenlerimiz, aydınlık günlerin hazırlayıcısıdır; onlara minnettarız.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, yayınladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında, öğretmenlerin geleceğin inşası, çocuklarımızın eğitilmesi ve yetişmesini sağladıklarını hatırlatarak ‘Öğretmenlerimize minnettarız. Onlar hepimiz adına kutsal bir görev icra ediyorlar’ dedi. Maviş, açıklamasında, kendisinin de yıllardır eğitim camiasının içinde olduğunu hatırlatarak “Öğretmenlerimizin başarısı ve mutluluğu için hepimize görev düşüyor” şeklinde konuştu.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve MKKY Y. Üyesi Nazım Maviş’in 24 Kasım Öğretmenler Günü açıklaması şöyle;

Geleceğimizi inşa eden ve her birimizin hayatında unutulmaz izleri bulunan, başta kendi öğretmenlerim olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum.

Her biri hayatımızı aydınlatan birer yıldız olmuş tüm Aziz öğretmenlerimizi hürmetle, saygıyla ve sevgiyle anıyorum. Hakka kavuşmuş olanlara rahmet diliyor, hayatta olanların ellerinden öpüyorum.

Öğretmenlerimiz, çocuklarımızı eğitmek ve hayata hazırlamak gibi hepimiz adına kutsal bir görev icra ediyorlar. Pirimiz ve söz ustamız Yunus Emre’nin  ‘Eğer devlet gerekse akla danış / Mürebbisiz ileri varmaya iş.’ dizesinde söylediği gibi insanın ve toplumun gelişmesi geleceğin inşası için rehberlik yapıyorlar.

Öğretmenlerimizin bu ülkeye, milletimize ve insanlığa verdikleri karşısında ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Uzun yıllardır eğitim camiasının içinde bulunan birisi olarak öğretmenlerimizin taşıdığı misyonu yakinen biliyorum. Dünden bugüne hizmet aşkı ve şuuruyla bu kutsal görevi yerine getiren tüm öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum.

Nazım Maviş

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: çoraklı ali 25 11 2014 05:20
milli eğitim bakanlığının öğretmenlere ilerde ne gibi sürprizler yapacağı fısıltı olarak ortada dolaşıyor.mesala rotasyon gibi.müdürler son yönetmelik ve uygulamalarla " yenileriyle " değiştirildi.sırada müdür yardımcıları var...bunlar ortada iken öğretmenlerin kutlanacak günü felan kalmadı.

2. Yorum: ilave 25 11 2014 02:18
muallimler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır diyen atatürk ü unutmuşsunuz sn maviş siz yazmamışsınız buda benden olsun

1. Yorum: öğretmen/s.düzü 24 11 2014 22:00
bir mukabele ve teşekkürler hocam !


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33796


Tasarım:DtGaNi