Yayın Tarihi:24 11 2014 18:59(3455)

Kaza Ucuz Atlatıldı

Gerze - Sinop Kavşağında, bir yolcu otobüsü ile Ticari taksi ve Kango model bir aracın çarpması sonucu yaralanma ve maddi hasarlı bir kaza meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sabah 9.00 sularında Kabalı Boyabat Yol ayrımında yolcu alan  Taksi durağına ait 57 T .... Plakalı ticari araç Gerze istikametine doğru dönüş yaparken, Boyabat istikametinden gelmekte olan 57 FC ... plakalı H. O. isimli sürücünün kullandığı Kango model aracın çarpması sonucunda, hakimiyetini kaybederek, yolun sağ kısmında yolcu indirmekte olan yolcu otobüsüne çarparak durabildi.

Meydana gelen kaza sonrası ticari araçta bulunan yolcu R. A. yaralanarak Sinop Devlet hastanesine kaldırılırken, ufak çapta maddi hasarın meydana geldiği öğrenildi.

Haber: Gerzenin Sesi

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: köylü 25 11 2014 03:47
gerze - sinop kavşağında, bir yolcu otobüsü ile ticari taksi ve kango model bir aracın çarpması sonucu yaralanma ve maddi hasarlı bir kaza meydana geldi.

çok geçmişolsun,haberci arkadaş ilkokul mezunu galibem


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

66614


Tasarım:DtGaNi