Yayın Tarihi:27 11 2014 19:47(1530)

Jeoloji Mühendisleri Atama Bekliyor

2014 Kamu Personeli Seçme Sınavına giren binlerce Jeoloji Mühendisi kamu alımı için atanmayı bekliyor. 2012 yılından bu yana geçen süre içerisinde yapılan merkezi atamalarda çok az sayıda jeoloji mühendisi alımı ve ataması yapılması Jeoloji Mühendislerinin umutlarının da azalmasına neden oluyor.

Jeoloji Mühendislerinin devlet kurumlarına, üst düzey yöneticilere yolladığı metin

Sayın Yetkili,

Ben 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve kamu alımı için atanmayı bekleyen binlerce Jeoloji Mühendisinden sadece birisiyim ne yazık ki 2012 yılından bu yana geçen süre içerisinde yapılan merkezi atamalarda çok az sayıda Jeoloji Mühendisi alımı olmuş ve atanma umutlarım da atamalara bağlı olarak gün geçtikçe azalmıştır.Neredeyse tüm kamu kurumları Jeoloji Mühendisi alımı ya hiç yapmamakta ya da 3-5 kişilik sayılı kadrolar açmaktadır. Şu anda içinde bulunduğumuz durum dolayısıyla ve harcadığımız o kadar emeğin yok olup gitmesini çaresiz bir şekilde sadece izlemekteyiz. Aldığımız 4 yıllık mühendislik eğitimi sadece şuan elimizdeki bir diploma ve Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonucundan oluşmaktadır. Özel sektördeki koşullar ve işsizlik yüzünden binlerce işsiz Jeoloji Mühendisi bulunmaktadır.

Sizden isteğimiz kamu alımlarında Jeoloji Mühendislerine kadro ile ilgili olarak yardım etmeniz ve bunu gündeme getirmenizdir.

Saygılarımızla
Jeoloji Mühendisleri

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

67788


Tasarım:DtGaNi