Yayın Tarihi:28 11 2014 00:25(2521)

Başkan Çakıcı, AK Parti Kadın Kolları toplantısına katıldı

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, AK Parti Boyabat İlçe Kadın Kolları'nın yönetim kurulu toplantısına katılarak Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında Kadın Kolları üyelerini bilgilendirdi.

Toplantı Boyabat AK Parti Binasında Kadın Kolları Başkanı Figen Güzel Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız’da hazır bulundu.

Başkan Çakıcı, ziyarette yaptığı konuşmada, partisinin çeşitli organlarında uzun yıllar görev yaptığını, teşkilattan gelme bir belediye başkanı olduğunu söyledi. Teşkilatlara önem verdiğini vurgulayan Çakıcı, Boyabat’a hizmet etmek için çalıştıklarını ve ilçe teşkilatıyla iyi bir takım olduklarını bildirdi. Kadın kolları üyelerinin seçim dönemlerinde çok yoğun çalıştığına işaret eden Çakıcı, "Kadın kollarımızın değerli üyeleri yağmura, soğuya rağmen kapı kapı dolayarak samimi bir şekilde teşkilat çalışmalarını en güzel şekilde yaptılar. Onların haklarını asla ödeyemeyeceğimizi çok iyi biliyorum. Teşkilattan gelen bir belediye başkanı olarak hepsine teşekkür ederim" dedi.

AK Parti 'nin her seçim döneminden güçlenerek çıktıklarının altını çizen Çakıcı, şöyle devam etti: "Her seçim döneminde muhabbetimiz daha da arttı. Seçimler geçtikten sonra teşkilatını unutanlardan, bir sonraki seçim geldiğinde, 'Hadi teşkilatlar sahaya çıksın' diyenlerden olmadık, olamayız. Seçimler biter bitmez kadın kollarımızla seçim teşekkürü çalışmalarını yaptık. Birlikte ilçemize hizmet üretmeye devam ediyoruz." dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Figen Güzel ve yönetim kurulu üyeleri; “Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Mahallelerimizde seçimlerden önce ne söz verdiyse tek tek yerine getiriyor. Mahalle temsilcileri olarak mahallelerimizden her zaman güzel sözler duyuyoruz.” diye konuştu.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

115226


Tasarım:DtGaNi