Yayın Tarihi:28 11 2014 00:35(3316)

Çamlıca Mahallesi Muhtarı Turan Türkmen, Çöp Konusunda Açıklama Yaptı

Çamlıca Mahallesi Muhtarı Turan Türkmen, Çamlıca Mahallesi'ndeki çöp konusunda yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"Ben her yerde Çamlıca Mahallesi'nin sorunlarından behsediyorum. Mahallenin bütün sorunlarının farkındayım. En son Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ile 21 Kasım 2014 tahinde başkanlık makamında diğer muhtar arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bu toplantıda Çamlıca Mahallesi'nin bütün sorunlarını aktardım ve özellikle çöp sorununu dile getirdim. Ben Çamlıca Mahallesi'nin sorunlarını çözmek için uğraşmaya devam edeceğim. Yetkililer inşallah sesimize kulak verirler"

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: çamlıcalı 30 11 2014 01:10
çamlıca parkı kırık bekliyor ne çalışmasından bahsediyosunuz

2. Yorum: çamlıcalı nejlet 29 11 2014 05:04
muhtar çalışıyor beyler. mahlesi için elinden gelen her şeyi yapıyor. adam daha ne yapsın.eline çuval alıpda yollardaki çöpleri toplıyacak değil heralde. belediyede bir an evvel el atsın şu çöp mes'elesine.

1. Yorum: çöp bu !... 28 11 2014 02:13
içinde çöp bulunan poşet, dile gelip " ey arkadaş beni çöp bidonunun içine at" diyecek hali yok herhalde! değil mi? apartman katından sallar atarsan,arabayla geçerken fırlatır atarsan, çöp bidonunun yanına gelir içene atmaz kenarına koyarsan,potaya top atar gibi çöp torbasını fırlatır atarsan içine girdi girdi! girmedi ne olacak! etrafa dağılacak, kediler ,köpeklerde bir güzel etrafa yayacaklar! kül dökmek için çöp bidonların yanlarına bir kap koymuşlar! üzerine de küllük! yazmışlar!fakat küller hep dışarıda! sonra kalkarız feryat ederiz! muhtarlar neredesiniz!belediye bu çöpler ne böyle! çöp bu, nereye atarsanız oraya gider! çöplerimizi uygun yerlere atarsak sorun kendiliğinden çözülür de!... çözüme katkı için bizlerin de sorumluluğumuz yok mu? sorunu kendimiz yaratıyoruz,kendimiz rahatsız oluyoruz! buda bir kültür! bayağı bir çalışmamız lazım! değil mi?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

47814


Tasarım:DtGaNi