Yayın Tarihi:28 11 2014 23:00(2345)

Kaldırımlar Tehlike Saçıyor

Facebook'ta Paylaş
19. Yorum: boyabatlı ist 23 12 2014 20:54
şu belediyeyei başakanı övenleri anlamıyorum .sanki şefik b boyabatta akpkk dan gelmiyormu.13 senedir merkez ve belediyeye akape yönetemiyormuydu. 12senedir boyabatın şehir olması lazımdı .uzun vade kısa vade projeleri deyil yapabileceği hizmetleri anlatması lazımdı.bunu 12 sene önce de yapılabilecek işlerdi neden 12 senesi yok oldu. terminal dediğiniz garaj tarlada oynayan çocuk gibi. akepe ve boyabatlılar neden boş geçen 12 seneyi yargılamayıp hala akepey oy veririler adam değişti yapılacakmı hala doğalgaz gelmemiş beyazıt caminin önünü açmak için binaları yıkabiliyormu.bakın seçime yakın çalışmaya girip diyeceklerki işler yarım kalmasın biz olmazsak aç kalırsınız işlemler durur diyecekler.

18. Yorum: sarı kadir 01 12 2014 01:02
ya arkadaşlar görsel bazda görüntülenen mahalle çöpleri,bozuk kaldırımlar-mahalle arası yollar-sokaklar,çökmüş parkeler,kapatılmamış su tamiratları.vb.işler.bu işleri bl.bşk.nı'nın kendisi yapacak değil!ilgili birim yetkililerin işi bunlar değilmi?dolasıyla mahalleler zabıtası hergün yaya olarak ilgili bölgelerini kontrol altına alsalardı sıkıntı olmazdı.revizyon şart!sevgili başkanın iyi niyetini suistimal edenler var.hiç kimsede h.cömerte fotoğraf çekiyor diye kızmaması gerekir,öyleyse;herkes görevine sahip çıksın!

17. Yorum: boyabat lı 30 11 2014 21:07
küçük insanlara büyük görevler verilmez. hayırlısıynan şu uçağın montajını bir yapalım. ondan sonra gerisi kolay

16. Yorum: vatandaşa 30 11 2014 19:07
yazdıkların bizleri çok etkiledi biz bu hizmetleri hiç görememişiz.sanayi çarşısı temizliği filan çok büyük hizmet.sanki belediye başka bir partideydi?sen de kabul etmişsin yani.bir de bazı hizmetleri yapılırsa diyorsun.ben lafa değil icraata bakarım.neyse biz bazı şeyleri göremiyoruz.özür dileriz.çok üzgünüz.hatta hep birlikte ağlıyoruz.

15. Yorum: aylin 30 11 2014 07:42
cok güzel oldu daha durun

14. Yorum: alp girgin 30 11 2014 05:01
12,13.yor.gençlik merkezi ve emlak-su yapılandırılması hükümet projesidir.yıllardır sanayi temizlenmemişti diyorsun.kimi suçluyorsun belediynin görevidir,kendine güldürme!ayrıca;beyaz masadaki gençler ne iş yapacaklarını bilmiyorlarki!önemli proje olan vede maliyeti belediye bütcesinin kat-kat üstünde olan otogar projesi nasıl hızlılık kazanacak?ayancık bl.başkanının çalışmaları örnek olsun.

13. Yorum: vatandaş 29 11 2014 21:45
belediyeyi beğenmeyen arkadaşlara kısa ve net birşey söylicem şahsen ben belediyenin çalışmalarından memnunum şu ana kadar bu 5 yıl bittiğinde boyabatı gerçekten geliştirirse eğer başkan taraf olmayıp tebrik edecekmisiniz ? yani ne biliyim eski otogarın oraya o proje olursa sonra gençlik merkezi işte kültür merkezi vs... olduğunda yine eksik bulup laf atıyım derdinmi olacaksınız yoksa gerçekten adam yaptı helal olsun diyecekmisiniz ?

12. Yorum: vatandaş 29 11 2014 21:26
9.yorumcuya.. kısa vadeli yapılanlar mı uçak getirildi gençlik merkezine başlandı yıllardır pislik götüren sanayide bu güne kadar yapılmamış bi temizleme yapıldı su borçlarında ödemede taksitlendirmeye gidildi çözüm masası kuruldu yeraltı çöp konteynırları haberi vardı sanırım onlar çok kısa zamanda kurulmuş olur bunun gibi şeyler mesela kısa vadeli 10.yorumcuya.. o dediğin kişi kim bilmiyorum ama o değilim başkalarını vebal altında bırakma
11.yorumcu evet boyabatı pislik götürüyor ama belediyede bunun için çalışıyor yoksa yeraltı çöp konteynırları için çalışmalar yapılmazdı yada sanayi sil baştan temizlenmezdi yada caddeler temizlenmezdi ara sokaklar kuytu yerleri pislik getiriyor onda haklısın bi lafım yok onada çözüm gelir umarım ama tarafsız olup her şeyde belediyeye saldırmaya çalışmanın manası yok

11. Yorum: nihayet 29 11 2014 20:11
canım sıkılıp duruyordu bu vatandaştan ses çıkmıyor diye.oh nihayet ortaya çıktı .mükemmel savunuculuğu ile kendini gösterdi.helal vatandaş iyi müdafaa yapıyorsun.inandığın şeye yanlış da olsa savunuyorsun.haklısın bir de hiçbir şey yapılmadı diyorlar.daha ne yapılacak?,uçak geldi,parkın oradaki ağaçlar tehlike saçıyor diye kesildi.pardon ağaçlar temizlendi.vatandaş rumuzlu kardeşim bu millete iyilik yaranmaaaaaaz.sen sporu seversin müdafaaya devam.aman bizleri yorumsuz bırakma.

10. Yorum: ????????? 29 11 2014 07:11
vatandaş rumuzlu yorumcu....belediyede çalıştığını isminin baş harfi v olduğunu biliyoruz.birilerinide öne çıkartmak için boşuna uğraşma herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor.belediye olarak çamura batıp sadece badanaj yapıyorsunuz.boyabatın her tarafını b...getiriyor.

9. Yorum: proje 29 11 2014 06:55
vatandaş adlı yorumcu şunu da yazarsa örneğin kısa vadeli projeye bir örnek. yok hepsi uzun vadeli ise söyleyecek bir şey yok

8. Yorum: çorakdan 29 11 2014 05:01
şu kaldırımlarada bir el atılması zamanı gelmiş dostlar. hadi belediye bir el atıver şu kaldırımlarada cillop gibim olsun şu kaldırımlar.

7. Yorum: vatandaş 29 11 2014 04:18
6.yorumcu 5 sene bittiğinde konuşursan sevinirim projeler kısa vadeli orta vadeli uzun vadelidir bunu herkes bilir kolaylar önce orta dereceliler orta zamanda zorlar ise uzun zaman alacağından son yıllarda bitirilir şimdi tek tek herşeyi anlatmayım bitmez çünkü şu ana kadar bir vatandaş olarak iyi gittiğini düşünüyorum beğenmeyenlerde olabilir ama şöylede birşey var sonuçta seçim ile geldi beğenilmezsede seçim ile gider şurda yol bozulmş burası böyle demekle olmaz şelaleciniz ne yaptı bu zamana kadar hiç...

6. Yorum: evet 29 11 2014 03:48
3 nolu yorumcu cakla cukla olmaz reis bir senede şunu yaptı diyeceksin sağa sola hakaretle bu iş olmaz 40 projenin dörtte biri yapılmalıydı kaçı yapıldı sen ondan haber ver bu gidişle senin gibi yağcıların sonu hüsrandır bilginize..

5. Yorum: pamuk isimli yorumcuya 29 11 2014 01:55
zaten adamlar oraya yürümüyor, evleri bile başka yerde, oraya yürüyenlerin tehlike altında olduğunu söylüyör, sen onu anlayamamışsın yada anlamak istemiyorsun, memlekette yanlışı göstermek suç oldu, bazılarının dengesi bozuldu ama, boyabat gazetesi siz bildiğiniz yolda devam edin

4. Yorum: pamuk 29 11 2014 01:50
görende seni sabah akşam yürüyor zannedecek. yürüme kardeşim.

3. Yorum: vatandaş 29 11 2014 01:43
ne kadar eziksiniz var ya şelaleciniz gelmedi başa diye ne ağladınız ama kimse merak etmesin 5 yıl içinde başkan heryeri 10 numara yapar diğer seçimlerde de oylarını kat kat artırır sizin burda kötü haber yapmanızla kötü yorum yapmanızla oy kaybetmez bu sizin ezikliğinizi gösteriyor yorumlara ve habere sığınan şelaleciler

2. Yorum: bu işleri bilen 29 11 2014 01:18
belediyede para kalmadı herelde 18 zapıta birden geziyor kücük esnafı eksigi varmı dıye gel var esnaf kan aglıyor farkında degılmısın e başkan elinden geliyosa sen yardım et esnafa canlandır carşıyı gözünü ac hüseyin cömert bu gidişle yenecek seni

1. Yorum: hüseyin cömert 28 11 2014 23:19
akadaşlar yapmayın etmeyin buradan daha önemli yerler var.cengiz topel okulunun ilerisinde akp ilçe yönetiminde olan kadir çok'a ait binaya giden yolun düzenlemesi yapılsın sonrada buralar yapılır acelesi ne..oradan çocuklar geçiyor buradan ise .........geçiyor.bakın ilçemize hakkı bulut,gökhan tepe,çaycı hüseyin geldi daha ne istiyorsunuz.biraz daha ısndımı 40 projeyede başlarlar.sizlere hizmet için zabıta sayısını 18 e çıkardı.boski yi kurdu.çözüm masası kurarak işlerinizi anında çözüyorlar,ağaçlar ışıl ışıl yanıyor daha ne istiyorsunuz ya..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33341


Tasarım:DtGaNi