Yayın Tarihi:01 12 2014 20:11(1292)

Sindef’den rekorlu kampanya

Kısa adı SİNDEF olan Sinop Dernekleri Federasyonu yaptığı başarılı kampanyalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak 07 Aralık 2014 Pazar günü Esenler Dörtyol meydan’da Kızılay ile ortaklaşa düzenlenecek organizasyonla 1000 kişilik kan bağışı kampanyası düzenlemeye hazırlanan SİNDEF bu alanda kırılması güç bir rekora imza atacak. Kızılay yetkililerinden alınan bilgiye göre 1000 kişilik Kan Bağışı kampanyası bir ilk ve Türkiye’de bir rekor olacak.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan SİNDEF Genel Başkanı Engin KIRMIZIGÜL, kan vermenin önemine dikkat çekerek  kan veren vatandaşın bir can kurtardığını ve bu konuda herkesin duyarlı olması gerektiğini vurgulayarak “Türkiye’de kan bağışı konusunda maalesef yeterli duyarlılık yok. Ancak hepimiz bir yakınımız kana ihtiyaç duyduğunda bu konunun önemini anlıyoruz. SİNDEF olarak bu konuda derneklerimiz topluma yardımcı olmaya çalışıyor, dernek üyelerimizin kan gruplarına göre bir datamız var. Ancak ülkemizde bu konudaki duyarlılığı artırmak için böyle bir kampanya başlattık.”   Diye konuştu.

Başkan KIRMIZIGÜL, kamuoyuna çağrıda bulunarak herkesi kan vermeye davet ederek, bu konununu sürekli gündemde tutulması gerektiğini ve kan verme bilincinin ülkemizde oluşmasını temenni ettiğini kaydetti.

Bu anlamlı kampanyada kendilerine büyük destek veren Kızılay yetkililerine ve Esenler Belediyesi’ne de teşekkür eden Başkan Engin Kırmızıgül, herkesi 07 Aralık 2014 Pazar günü Esenler Dörtyol Meydan’a beklediklerini belirterek SİNDEF’in bu anlamlı etkinliğine destek vermeye davet etti.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: ismail kösebey 02 12 2014 01:09
sindef i tebrik ediyorum.sivil toplum kuruluşları böyle hayırlı hizmetlerde daha çok görmek istiyoruz.esenler dörtyol meydanı benim her gün gelip geçtiğim yer. pazar günü çok kalabalıktı.ben geçenlerde bizim caminin önündeki kampanyada vermiştim.engin kırmızıgül ve ekibini tekrar tebrik ediyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

54441


Tasarım:DtGaNi