Yayın Tarihi:01 12 2014 21:36(2335)


AK Partili Nazım Maviş: AK Parti, 2015 seçimlerinden güçlenerek çıkacak

İlçe kongreleri devam eden AK Parti’de Ayancık, Türkeli ve Saraydüzü kongreleri de tamamlandı.

Yapılan seçimlerde Ayancık’ta Yılmaz Özünlü, Türkeli’de Murat Karahan, Saraydüzü’nde Muammer Yıldız yeniden ilçe başkanı seçildi. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş seçilen ilçe başkanlarını telefonla arayarak tebrik etti. Maviş, Ak Parti’nin 2015 seçimlerin de daha da güçleneceğini söyledi.

Nazım Maviş, kongrelerden sonra bir de yazılı açıklama yaptı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş’in açıklaması şöyle;

“AK Parti’mizde kongre süreci devam ediyor. Türkiye genelinde ilçe kongrelerimizin büyük çoğunluğu tamamlandı. Erzurum il kongremizle birlikte, il kongreleri takvimi çalışmaya başladı. Partimiz, kongre süreçlerinde yenilenerek, derlenip toparlanarak, enerjisini ve motivasyonunu attırarak 2015 seçimine hazırlanıyor. AK Parti, 2015 seçimlerinden daha da güçlenerek çıkacak, seçim sonrasında ülkemizde yeni bir restorasyon ve hizmet atağı başlamış olacak. Böylece ‘Yeni Türkiye’ idealimiz 2015 seçimleriyle birlikte yeni bir ivme kazanmış olacak. 

Sinop’ta da kongrelerimiz yapılmaya devam ediyor. Son olarak Ayancık, Saraydüzü ve Türkeli ilçe kongrelerimiz yapıldı. Kongrelerin başarılı geçmesindeki emeklerinden dolayı Sinop İl Başkanlığımızı ve ilçe teşkilatlarımızı kutlarım. Kongrelerde tekrar ilçe başkanı seçilen Ayancık ilçe başkanı Yılmaz Özünlü, Türkeli İlçe Başkanı Murat Karahan ve Saraydüzü İlçe Başkanı Muammer Yıldız’ı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Ayrıca bundan önceki yönetimlerde görev yapmış tüm kardeşlerimize teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun. Yeni dönemde görev yapacak olan ilçe yönetimlerine de hayırlı olsun dileklerimi iletir tüm AK Parti kadrolarına üstün başarılar dilerim.”

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: boyabatlı 04 12 2014 06:06
maviş bey size sorarım arınç aponun itibarını düşünecek kadar densiz başbakanın bsş danışmanı apo için ntv de dünya lideri diyecek kadar densiz bir açıklamalar yaparken siz hala sevimlerde başarılı olacağınızı zannediyorsunuz bu millet bunları bile bile size oy veriyorsa artık diyecek birşey uoktur

4. Yorum: boyabatli 03 12 2014 03:03
sizki bu memleketi pkk ya boyun eydirecek kadar bir pkk serefsizini itibarli yapacak kadar densizlik yapacak kadar menfaat peşinden kosmaktan hırsızlık yolsuzluk rusvetcilk sizde bu millet size cevabini verecek 2015 bekleyin

3. Yorum: esen 02 12 2014 06:47
bende senin yerinde olsam bunu isterdim. ama zor be. titredi bir kere. gidiyorrr gidiyorr:)

2. Yorum: daylulu reza 02 12 2014 03:53
nazım maviş giderek kendini belli etmeye başladı. aday olabilir.

1. Yorum: berk 02 12 2014 00:54
bu dediği olursa tc'nın ruhuna fatiha demektir.akpkk 2015 de çıktığı kubura tıkılmalıdır ve tıkılacaktır.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

365043


Tasarım:DtGaNi