Yayın Tarihi:02 12 2014 01:05(1177)

Belediye Başkanı Ayhan Ergün'den Mevlana Haftası Mesajı

Belediye Başkanı Ayhan Ergün, her yıl 2-9 Aralık tarihleri arasında kutlanan Mevlana Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Ayhan Ergün mesajında; “İnsanların sevgiye, hoşgörüye ve dayanışmaya ihtiyacı vardır. Mevlana Celaleddin-i Rumi bütün dünyada tanınan, sevilen ve benimsenen bir gönül sultanıdır. Mevlana'yı sevmek, iyiliği, güzelliği ve ahlakı sevmektir. Onun tüm insanlığa bıraktığı en büyük miras ise insan sevgisine ve hoşgörüye dayalı bir hayat anlayışını bizlere benimsetmiş olmasıdır. Mevlana'nın "Ne olursan ol yine gel" mesajı bu sevgi ve hoşgörünün en büyük göstergesi olduğunu ifade eden Başkan Ergün, onun sevgiye, hoşgörüye dayalı felsefesini ve öğretisini herkesin örnek alması dileğiyle Hz. Mevlana’yı sevgi ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

69849


Tasarım:DtGaNi