Yayın Tarihi:02 12 2014 19:10(1992)

Öğrencilerden Şiir Dinletisi

Sinop Üniversitesi Tük Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen “Üdeba-yı Meşhur’dan Seçme Şiirler” adlı şiir dinletisi büyük beğeni topladı.

Sinop Üniversitesi Tük Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri, Öğretim Görevlisi Asiye Sezgin’in öncülüğünde “Üdeba-yı Meşhur’dan Seçme Şiirler” adlı şiir dinletisi gerçekleştirdi. Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen dinletide Usta Şairlerin eserlerinden özenle seçilen şiirler öğrenciler tarafından başarıyla seslendirildi. Salonu dolduran konuklar ise şiirlerin okunmasıyla duygu dolu anlar yaşadı. Büyük beğeni toplayan dinleti sonunda Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep BİRCAN, şiir dinletisi düzenleyen öğrencilere teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: semra 05 12 2014 13:40
nerden bileyim.

1. Yorum: edebiyat dünyası 03 12 2014 20:43
semra orada seni görür gibiyim ve şu an senin adına çok sevindim. adımı yazmıyorum ama sen benim kim olduğumu biliyorsun değil mi?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

31675


Tasarım:DtGaNi