Yayın Tarihi:03 12 2014 21:58(1341)



Başkan Çakıcı’nın Engelliler Günü mesajı

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlayan Başkan Çakıcı, belediye olarak Boyabat’ta yaşayan engelli vatandaşlar için birtakım Çalışmaların yapıldığını ancak yapılan bu çalışmaların yeterli olmadığını ifade etti.

Başkan Çakıcı, "ilçemizde yaşayan yürüme engelli vatandaşlarımız için akülü tekerlekli araçlar alarak ihtiyaç sahiplerine takdim ediyoruz. Hasta nakil aracımızla hastanelere gidiş gelişlerinde hiçbir ücret almaksızın yanlarında oluyor. Hastaneye getirip tedavilerini yaptırıyor, sonrasında da evlerine bırakıyoruz. Engelliler için yürüyüş yollarımızda çalışmalar başlattık. Hareket alanlarını genişletiyoruz, hayatı paylaşmak için engel tanımıyoruz. Onların mutluluklarına ortak olmaya çalışıyoruz” dedi.

Yapılan çalışmaların yeterli düzeyde olmadığını ifade eden Başkan Çakıcı, "şuan imkanlarımız ölçüsünde engelli kardeşlerimize yönelik çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çalışmaların yeterli olmadığını biliyor ve daha iyisini yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu düşünceler içerisinde "Tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyorum” açıklamasında bulundu.


Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: engelli velisi 04 12 2014 01:04
bağlardaki engelliler okuluna giden yoldaki sayısız çukur evlatlarımızın eğitimini çok olumsuz etkiliyor.çamur tarlasına dönmüş bir yol hem de şehrin ortasında.çok yazık gerçekten utanç verici.görevlileri derhal bu sorunu çözmeye davet ediyorum.bu özel günde bari duyun sesimizi...

1. Yorum: engelli 03 12 2014 22:30
engelliler, bedensel zihinsel işitme görme engelliler olacaktım kurumlarına devam eden etmeyen...bugün bizi ne kaymakam ne belediye başkanı ne de milli eğitim müdürü. ...kimse hatırlamak. bir kuru mesaj yetti mi...hem engelliler günü kullanmadım engelli olduğu için sevinir ki....


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

69460


Tasarım:DtGaNi