Yayın Tarihi:04 12 2014 18:31(1754)

3 Aralık Dünya Engelliler Gününü Kutladık

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Boyabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve SYDV Müdürlüğü işbirliğinde Boyabat'ta faaliyet gösteren Rehabilitasyon Merkezlerine ziyaretlerde bulunuldu.

Ziyarete SYDV Müdürü Cihan Tosunuğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik ve personeller katıldı.

Ziyarette Özel Sporcularla ve engelli gençlerle yakından ilgilenen SYDV Müdürü Cihan Tosunuğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik ve personeller 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü gönülden kutladıklarını söyledi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik “3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle engelli kardeşlerimize ziyarette bulunduk. Bu güzel günde engelli kardeşlerimizin yüzlerinde ki tebessüm bizleri çok mutlu etti.  Bu ortamda engelli kardeşlerimizle birlikte güzel vakit geçirdik. İkramlarda bulunduğumuz gençlerimiz bizlere, yaptıkları anahtarlıkları günün hatırası olarak verdi” dedi.

Rehabilitasyon merkezleriyle işbirliği içinde farklı organizasyonlar yapılabilmesi için ön görüşmelerde yapıldı.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: editörün dikkatine! 05 12 2014 01:24
3 aralık engelliler gününü kutlamak? bu yazıyı hiç okumamış varsayıyorum ve gazetenin daha sağlıklı haber vermesi için en azından 3 aralık dünya engelliler gününde bir kez daha farkındalık yaratıldı şeklinde değiştirilmesini rica ediyorum!

2. Yorum: veli 04 12 2014 23:25
boyabatta özel eğitim okulu sadece beyaz menekşeler mi acaba bizim çocuklarımız devletin okulunu da gidiyor. acaba orayada giddiler mi.bizim çocuklarımızı da görseydiler çok sevinirdiler.

1. Yorum: kutlu olsun ! ! ! ? ? ? . ... 04 12 2014 22:11
3 aralık "dünya özürlüler günü" olarak ilan edilmiş! gerek siyasilerden, gerek bürokrasiden,gerekse kimi kişi ve kuruluşlardan "gününüz kutlu olsun" şeklinde birer mesaj yayınlandığını ilgili yerlerden okuduk,duyduk! hani dedik doğum günleri,bayramlar,kişiler
veya aileler için kimi özel günler vardır kutlanır! matemli günlerimiz vardır,sevdiklerimizin,ac
ı veren olayların olduğu günler.o günleri anarız,hatırlarız! birde kimi günler,haftalar vardır! o güne ilişkin dikkatler, o konu üzerine çekilmesi ,önemi, alınacak önlemleri,yapılması gerekenleri dile getirmek ve ilgili yerlere bir mesaj vermek anlamındadır! kimi kişiler bir şekilde bedensel, zihinsel engelli olabiliyor. esas olan onların hayata tutunmalarına, hayattan zevk almalarına,yaşamlarını kendi çaba ve çalışmaları doğrultusunda devam ettirmelerine yardımcı olunulması değil midir? gününüz kutlu olsun demek,günlerini kutladık demek,tuhaf ki çok tuhaf! ve düşündürücü!...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

47685


Tasarım:DtGaNi