Yayın Tarihi:05 12 2014 00:54(2398)

Başkan Çakıcı’dan Ankara Temasları

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat’ta yapılacak hizmet ve yatırımlar ile ilgili görüşmeler yapmak üzere  Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ankara'daki temas ve ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı “ Ankara'da yaptığımız günlük çalışma ziyaretleri çerçevesinde ilgili makamlarla  birtakım görüşmeler yaptık. Görüşmelere İçişleri Komisyon Başkanı Sinop Milletvekilimiz Mehmet Ersoy ile birlikte, Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Sözcüsü Beşir Atalay, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Bakım Hizmetleri Daire Başkanı Hulusi Armağan Yıldırım, T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turhan, Karayolları Genel Müdürü M.Cahit Turhan bey ile görüşmeler yapıldı. İlçemizi yakından ilgilendiren konuları paylaşarak gerekli desteğin sağlanması konusunda taahhütler aldık."dedi

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yla yapmış olduğu görüşmesinde Boyabat’a en kısa zaman da ziyaret edeceğini, İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy’un memleketi olduğu için şahsı nazarında Boyabat’ın kendisi için ayrıca büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Başkan Çakıcı’dan Boyabat’a TOKİ Müjdesi

Başbakan Yardımcılarını, Bakanları, İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy ile Daire Başkanları ve Genel Müdürleri ziyaret eden heyet ilk müjdeyi verdi.TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile yapılan görüşmeler sonrasında İlçemiz Üniversite yanında bulunan alana 2+ 1 ve 3+1 konutların yapılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı yaptığı açıklama da " Öncelikle bizlere desteklerini esirgemeyen İçişleri Komisyon Başkanımız Mehmet Ersoy’a teşekkür ediyorum. İlçemizde alt ve orta gelir grubuna yönelik olarak toplu konut hamlesi başlattık. İlçemizde inşa edilmesi planlanan konutların içeriğinin ve dış görünümünün Boyabat’ımıza ve Osmanlı Mimarisine uygun TOKİ evleri yapılacak. Yapılacak Konutların  ise 2+1 ve 3+1 olarak yapılması planlanıyor. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Facebook'ta Paylaş
12. Yorum: boyabat lı 06 12 2014 17:25
şefik beyi şakşakçıları gene ön plana çıkartıyorlar. sayın boyabatlılar akıllı olun aldanmayın

11. Yorum: akif 06 12 2014 04:02
marsta bu evrenin memleketi boyabatı ordada bilsinler

10. Yorum: bilal şişirgil 05 12 2014 22:55
toki boyabatımız için gereklidir elzemdir.arsa yeri ise bu memlekete ihanettir, o yerler elli yıl sonrada olsa bu memleketin eğitim yatırımlarıiçin lazımdır.okul arsamız yok. toki başka yer tesbit edilmelidir. inenü ilk okulunda çiftli eğitim yaplıyor

9. Yorum: necati 05 12 2014 22:33
sayın başkanım bizler fakir ve zor geçinen boyabatlı vatandaşlar olarak boyabatımıza doğalgaz gelmesi için doğalgaz aboneliği paralarına 600 kişi paraları bankaya yatırdık. ama bu çözüm olmadı.doğalgazı boyabata biz getireceğiz demiştin. o bize nasip olacak demiştin. ama her hangi bir gelişme göremiyorum. inşallah bu doğalgaz sonurunuda halledersinde daha ilerlere layık olursun.

8. Yorum: hacı 05 12 2014 22:27
sayın başkanım herşey iyide hani boyabatımızın doğalgaz sorununu çözecek biziz diyordun ama her hangi bir gelişme yok. inşallah bu doğalgaz olayınada el atarsınız.

7. Yorum: sağlıkçı 05 12 2014 17:46
sayın vekilimize hastanemize yeni dr.atamları için teşekür ederiz.yolun açık olsun sayın vekilim.

6. Yorum: nurullah 05 12 2014 16:40
nazım maviş bey erzurum il başkanlığında
şefik başkanı çekemeyenler var helal olsun başkanım sana

5. Yorum: akif kardeşime 05 12 2014 08:52
şefik başkan dünyaya degil mars a bile boyabatı tanıtır hiç merak etme

4. Yorum: hüseyin cömert 05 12 2014 07:53
2.yorumcu akif bey...ben türkiyede tek cehre değiştiren (yüz nakli)hani akdeniz üniversitesinde prof.dr.ömer özkan varya onu tanıyorum.

3. Yorum: gerçekci 05 12 2014 06:10
başkan verilen sözler yapılmadı ama unutmakı kulağına küpe olsun buradan boyabatın çok sevdiyi doktor handan hanım nasıl gitti unutma sakın

2. Yorum: akif 05 12 2014 01:51
şefik başkanım boyabat a yeni bir çehre kazandıracak boyabat halkı başkanımıza sahip çıkarsa sayın başkan boyabatı dünyaya tanıtacağından hiç şüphesiolmasın

1. Yorum: vatandaş 05 12 2014 01:49
şefik başkan nazım maviş beyi ziyaret etmemiş anlaşılan. nazım beyle görüşleri farklı herhalde


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

60058


Tasarım:DtGaNi