Yayın Tarihi:05 12 2014 04:29(2748)

Mustafa BAŞDOĞAN (ANSSİAD) Başkanı seçildi

Ankara Sinoplu Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ANSSİAD) 2.Olağan Kurulu Toplantısı yapıldı.

Derneğin Genel Kuırulunun açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Tamer Demir, 2011 yılında 30 arkadaşı ile kurmuş olduğu Derneğin faaliyetlerinden bahsederek Genel Kurula getirdiklerini, işlerinin yoğunluğu nedeni ile de Dernek Başkanlığına aday olmadığını belirten kısa bir konuşma ile yeni oluşacak yönetime başarılar diledi.

ANSSİAD Genel kurulunda Divan Başkanı seçilen yazarımız Nezih Yıldırım da kısa bir konuşma yaparak, ‘Biz hemşehri topluluğu olarak çocuklarımızı yetiştirirken hep maaş alsınlar diye düşünürüz. İş adamlarımızsa maaş veren insanlardır, bu maaş veren insanlarımızın çoğalmasını temenni ediyorum, ANSSİAD’ın önceki yönetimine hizmetleri için teşekkür ediyor ve yeni seçilecek heyete de başarılar diliyorum’ dedi.

Dernek Başkanlığına aday olan hemşehrimiz Mustafa Başdoğan da ‘Sinoplu iş adamlarının Türkiye Toplumları ve Kültürleri içerisinde Kimliklerini ortaya koyması gerektiğine inandık. Bizler bağımsız iş adamlığını savunan girişimci, atak ve cesur ruha sahip Sinop’lu İş adamlarıyız. Mensubu olduğum ANSSİAD ‘ın müstakil sıfatının olduğuna inanıyorum. Bizler ürettiğimiz katma değer ile Devlete vergisini veren, ülkesine katma değer sağlayan bir topluluğuz. Büyük ülke olmamız için; Sistemin dişlileri arasında, iş adamlarının önemini özümsemiş ve bilinçli hareket eden iş adamları olduğumuza inanıyorum. Ekonomik olarak güçlü olabilmenin yolunun, Bireysel değil, birlikten geçtiğini biliyoruz. Ekonomik ve Kültürel olgunluğa erişmiş İş adamı Arkadaşlarımın kazanımlarını hemşehrilerimle de paylaşacağına inancım tamdır. Son yıllarda sizin gibi arkadaşlarım özel müteşebbis olarak ortaya çıktığı, Sinop ismininde Sanayii ve ticaret alanında Sinoplu İş adamlarının da adının anılmaya başlandığı görüldü. Bu değişim sonucunda da ANSSİAD oluşumu olarak ortaya çıktı.’ dedi ve Genel Kurula hayırlı olmasını diledi.

ANSSİAD ‘ın Genel Kuruluna Sinop İl ve İlçeleri Dernek Başkanı Süleyman Aşçı ve Genel Sekreter Kenan Güllü de katılarak kısa bir selamlama konuşması yaptılar.

Genel Kurulda oy birliği ile seçilen Yönetim Listesi aşağıdadır;

ASİL YÖNETİM

Mustafa BAŞDOĞAN
Sefa ÖZYILMAZ
Mustafa MAŞALI
Emre YILMAZ
Tamer DEMİR
Yılmaz YILDIRIMOĞLU
Avni KARAMOLLAOĞLU
Servet ÇINAR
Bayram BABA
Mehmet HAZARLI

YEDEK ÜYELER

Süleyman KARASAKAL
Mustafa MUSLUOĞLU
Ekrem AKDOĞAN
Melik KOYMAZ
Arif AY
Uğur TÜRKEŞ
Muammer KAYIKÇI
Aydın ACAR
Recep ATMACA
Yıldız ATUNEL

DENETİM ASİL

Selami PARMAKSIZ
Mehmet POLAT
Esen PEHLİVAN

DENETİM YEDEK

Cabbar ÇAPAR
Yakup ÖZKILIÇ
Yaşar DEMİR

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: mustafa kurt(önder mobily ... 05 12 2014 19:35
hayırlı olsun allah(cc) utandırmasın,yeni görevinde başarılar dilerim.

1. Yorum: ilyas hoca 05 12 2014 16:44
anssiad genel başkanlığına seçilen değerli köylüm ve büyüğüm mustafa başdoğan abime yeni görevinde üstün başarılar dilerken onu daha yüksek makamlarda görmek isteriz...selamlar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

120274


Tasarım:DtGaNi