Yayın Tarihi:05 12 2014 19:09(2051)

Deniz Şehitleri Tekvando müsabakasından gençlerimiz madalya ile döndü

Deniz Şehitleri adına Sinop İlinde düzenlenen ve Türkiye’nin birçok bölgesinden Türkiye ve Avrupa Şampiyonlarının katıldığı Tekvando müsabakasından gençlerimiz madalya ile döndü.

Durağan Halk Eğitim Spor Kulübü Antrenörü Türkiye Ağırsıklet Şampiyonu Osman Yıldırım yaptığı açıklamada; “ Deniz Şehitleri adına Sinop ilimizde düzenlenen Tekvando müsabakasında Hüseyin KAYA, Erkan TOPCU, Ahmet ERMİŞ ve Aleyna YILDIRIM bronz madalya kazanarak ilçemizi birkez daha gururlandırmışlardır. Gençlerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. İnşallah başarıları daim olur. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet KILIÇASLAN’a da katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN yaptığı açıklamada;” Sinop İlimizde Deniz Şehitleri adına düzenlenen Tekvando müsabakası için İlçemizin ismini taşıyarak yola çıkan bu gençlerimize ve hocaları Osman YILDIRIM’a durağan halkı adına teşekkür ediyorum. Gençlerimizin başarılı olmaları İlçemiz adına gurur verici bir durum. İnşallah hangi dalda olursa olsun, gençlerimizin bu tür spor faaliyetlerini desteklemeye devam edeceğiz. ” dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: murathan 05 12 2014 21:12
helal size...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

106542


Tasarım:DtGaNi