Yayın Tarihi:05 12 2014 23:08(1847)

Başkan Çakıcı; Sinop’u Dünyaya Tanıtacağız

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı 11-14 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek Sinop Günleri’ne tüm Sinop’lu hemşerilerini davet etti.

Sinop Tanıtım Platformu, Sinop Valiliğinin himayesinde, Türkiyenin en mutlu şehri ünvanı ile Sinop Tanıtım günlerini İstanbulda ağırlayacak. İli ve İlçelerimiz ile Karadeniz’in İncisi, tarihiyle doğasıyla ve yöresel lezzetleriyle Sinop; 11-14 Aralık tarihleri arasında sizi ‘’Sinop Tanıtım Günleri’ne bekliyor.

Başkan Çakıcı tüm hemşerilerine, “ İstanbul’daki 400 bin Sinoplunun “Sinop Günleri’nde” birbirleriyle buluşmak, tanışmak, hasret gidermek, stantları gezmek, etkinliklere katılmak amacıyla Feshane’ye akın edeceğinden şüphemiz yoktur, bu vesile ile Karadeniz’in incisi, Türkiye’nin en mutlu şehri Sinop’un kültür değerlerinin yaşatılacağı Uluslararası 1.Sinop Tanıtım Günleri’ne tüm halkımız davetlidir.” dedi.

Program Takvimi

 

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

123828


Tasarım:DtGaNi