Yayın Tarihi:08 12 2014 22:37(1831)

Vatandaş Proje Değil, Hizmet Bekliyor

Bu görüntüler Camikebir Mahallesi, Bağlar Mevkiinden, yıllardır her seçimler öncesi bin bir vaatler sunan sinemalardan, kulelerden, teleferiklerden, turizmden, katı atık tesisinden bahseden siyasilerimiz ve yetkililerimiz 2014 yılında Boyabat çayında bulunan tahta köprüden hiç bahsetmezler.

Yağmur, çamur ve selde buradan geçmeye çalışan vatandaş Boyabat Kalesi'ne yapılacak teleferiği, Boyabat’ta sinemanın yokluğunu veya Çarşı'nın parkesini mi düşünür? Buraya yapılacak geçici bir köprü mü daha önemli, yoksa makam aracı olarak alınması gereken ikinci bir araç mı daha önemli? Yetkililere soruyoruz, Boyabat Camikebir Mahallesi, Bağlar Mevkiinde yaşayan vatandaş sizden proje mi beliyor, yoksa hizmet mi?

Haber: Davut Koçyiğit - Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: boyabatlı ist 10 12 2014 22:43
neden bir köprü yapılmasın boğaza bile 3 4 köprü yapılıyor vatanda a shizmet için gelmedilermi hizmeti vatandaşın ayağına getireceğiz demedilermi 12 senedir hizmet yapmayan akpkk a boyabat yine lades oldu ben layık diyorum. teyare erine f 16 getiren akpkk 12 senedir köylükten kurtalımayan boyabat seçime yakın bir graj beleiye binası yapmadan kiraya çıkan beledye her halde yandaşlara çalışıp halkın köprüsünü yapacak deyil.belediyenin 1 aylık kiayla halka hizmet için 100 tane köprü yapılır neden vatandaşa gelince akpkkyı savunan bu yazıyazanlar sen orda otursan istemiyeckmisin.okul yolunda bulunan ağaçları keserkenvijdanınıız sızlmadımı.

8. Yorum: vatandaş 10 12 2014 04:23
sayın 7.yorumcu doğru konuşmuşsunuz benim abes gördüğüm konu şurası bu boyabat gazetesi her haltta belediye ye saldırmaya çalışıyor ya ben böyle habercilik anlayışına şikayetim bunlar haberci falan değilller..orlarda köprü var zaten tam o tahta köprü yapmış birisi orda köprü yok diye saçma sapan bi haber yapılmış be kardeşim o zaman bende köprübaşı ile kalebağının içteki köprü arasına tahtadan köpğrü yapıyım bende o ortadan geçmek istiyorum böyle saçma bişey olabilir mi

7. Yorum: turan 09 12 2014 19:57
vatandaş kardeşim 10 metrede bir köprü yapılacak değil tabii haklısın birde burada yanlış anlaşılan bir konu var eksik hizmetleri medya gözler önüne sererken sanki belediyeden başka hizmet kurumu yok gibi algılanıyor burada yapılan haberler sadece belediyeyi hizmete çağırmıyor. ilgili olan tüm kurumları göreve çağırıyor. haberci sadece gördüğünü kareler isterseniz sizlerde yazabilirsiniz montaj diye yapılan haberleri sadece belediye üzerine alınmasın belediyeden başka salla başı al maaşı yok mu sanki haberi dikkate alması gereken en az 7- 8 kurum var bu arkadaşlarımız sessiz sessiz izliyorlar.. sizce 21 yüzyılda boyabat merkezde tahta köprü çok abes değil mi?

6. Yorum: boyabat'lı 09 12 2014 07:23
ikinci makam aracı lazım çünkü: iş sözü verilmiş binlerce insan var o yüzden lazım. kimine 2. makam şoförlüğü. kimine ne işe yaradığını bilemediğimiz beyaz masa. bari oldu olacak zaten bu millet bişey demiyor uçağa 2 pilot 4 hostes tayin ediverin iş sözü verdiğiniz insanlara

5. Yorum: vatandaş 09 12 2014 07:08
sizde haberciyseniz var ya vay halimize ordaki yaşayanlar köprü uzak kalıyor biraz diye oraya tahta koymuş sizde bunu köprü yok belediye çalışmıyor diye lanse ediyorsunuz a yuh diyorum başkada bişey demiyorum gitsinler köprüden yürüsünler her 10 metrede bir köprümü yapılması lazım

4. Yorum: vatandaş 09 12 2014 01:50
orlarda zaten köprü var köprü olmayan yerden geçmeye çalışırsa millet belediye ne yapsın

3. Yorum: osman k. 09 12 2014 01:07
boyabatlılara müstehak

2. Yorum: ibrahim_candır-57 09 12 2014 00:35
niye sitem ediyorsunuz eyy millet sıkıntı neresinde köprü var aynı yerinde geçmek yada geçmemek karar senin ister geç ister geçme siyasilere çamur atma atmaya kalkma her millet hakettiği gibi yönetilir sorun yok zamanla oturur herşey kafana takma gastrit yapar sonra devlet hastanesinde sıra beklersin unutma boyabatlı hemşehrim unutma

1. Yorum: misafir 09 12 2014 00:31
başkan hergün sitede bol bol resim çektiriyor bir yıl oldu icraat sıfır


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

383163


Tasarım:DtGaNi