Yayın Tarihi:08 12 2014 23:50(2639)

Def'i Hacet ve Abdest Kuyruğu Pazartesi

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: özgür 10 12 2014 04:13
gerçekten büyük cami için yapılan tuvalet gerçekten hiç olmadı yukarda cenaze namazı kılınıyor altta tuvalete giriliyor ve ayrıca bir o kadarda pis kokuya neden oluyor bence tuvalet kaldırılmalı yukarı meydanada güzel tarihi bir şadırvan yapılmalı..

7. Yorum: vatandaş 09 12 2014 21:06
bende dördüncü yorumcuya seslenmek istiyorum.bundan fazlasına gerek yok diyorsun.cumadan cumaya namaz kıldığınızı söylüyorsunuz. cumadan cumaya namaz kılıcağınıza beş vakit namazınızı gelip kılsanız olmazmı. yoksa senin gibilerine beş vakit namaz farz deığilmi.

6. Yorum: gazete haklı 09 12 2014 20:20
sadık isimli yorumcu....yaşın kaç bilmiyorum ama prostat ve şeker hastası olsaydınız bu haberin ne kadar değerli olduğunu anlardınız.lavabo ve wc ler yetmiyor..

5. Yorum: sadık 09 12 2014 19:21
bunun haber olmasını gerektiren durumu anlayamadım .saçma,gereksiz bir haber. def'i hacet sırasından haber yapmak ...

4. Yorum: vatandaş 09 12 2014 07:06
boyabat hiçte bundan fazlasına gerek yok pazartesi ve cuma günü yoğunluk oluyor sadece cumadan cumaya namaz kılan bi millet olduğumuz için bu kadarı yeter herkese 5 vakit herkes kılsa cumadakilerin daha büyüğü yapılması düşünülürdü çok müslümanız ya 5 vakti cuma gibi kılıyoruz

3. Yorum: def'i hâcet !.. 09 12 2014 05:06
bu günlerde kimi konuşmalarda bir dilin okullarda, "isteseler de,istemeseler de bu dil öğretilecek" nidaları ile inliyor! nedir bu dil "osmanlıca!" bir dilin öğrenilmesinde bir sakınca var mıdır? neden olsun ki! insan psikolojisinde ve kişilik damarlarımızda! bir direnme güdüsü vardır. zorla bir şeyler dayatılmak istenirse çoğunlukla direnme gösterir! bir dilin ne olduğunu araştırmak,kanaatler sunmak dil bilimcilerin işidir. öğrenmek isteyende rahatlıkla öğrenir,araştırmalarını yapar. bu dili öğrenmenin eksikliğini "torunlar, dedelerinin mezar taşlarını okuyamıyorlar" çizgisinde söylem geliştirilirse, amaç ve samimiyet hususunda işin ciddiyeti azalır.(arkadaşların mizahi affına sığınarak)
gelelim başlık haberine! haberi yayına hazırlayan arkadaşlar galiba dediler ki, bizlerinde bu dilin öğrenilmesinde bir katkımız olsun ve kimi sözcükleri osmanlıca yazalım demişler galiba dedim! iyide arkadaşlar! bir şey anlatılmak istenirse tam ortasından mı başlanır!

2. Yorum: mustafa türk 09 12 2014 02:28
iyice işin bknu çıkardınız, milletin tuvalet sırasından bize ney

1. Yorum: ?????????????? 09 12 2014 01:26
müşahit yer var..lavabo ve wc yerleri ilave yapılabilir.gercekten ilaveye ihtiyaç var


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

97536


Tasarım:DtGaNi