Yayın Tarihi:09 12 2014 18:30(2444)

Bu Geçişlere Dikkat!

Boyabat Köprübaşı ve Eski Otogar çıkışı trafikte sıkışmalara meydan vermeye devam ediyor. Trafik sorununun en fazla olduğu Köprübaşı ve Eski Otogar bölgesinde yasal dayanağı olmadan verilen geçişler trafik kazalarına davetiye çıkardığı gibi trafiğin akışını da engellemektedir.

Araçların geçişi için hiç bir trafik levhası bulunmayan bu dönüş ve geçişler an ve an trafik kaza riskini de artırmaktadır. Yasal olmayan geçiş, giriş ve çıkışların hangi amaç içinde hala açık tutulması merak konusu olmaya devam ediyor.

Umarız bu haberimizden sonra ciddi anlamda herhangi bir trafik kazası yaşanmaz…

Haber: Davut Koçyiğit - Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: kalebağlı 11 12 2014 21:47
köprübaşı ile emniyet arasındaki bölünmüş yolu bölünmemişyol haline getirirseniz onyıl kadar rahat edersiniz kilitlenme pek olmaz tabi çok anormal uygulamalar yapmamak şartıyla.selamlar.

5. Yorum: boyabatlı ist 10 12 2014 23:04
yol karayollrın olabilir. sen belediye olarak bu sorunları tck yollarına bildirmasen masya oturup trafik sorununu anlatmazsan tck çare olmaz. belediye tck yolları trafik şurası toplanıyor şuralarda belediye soronlarını anlatıyor çözüm bulunuyor.pazartesi günü ist trafiğinden beter boyabat trafiği. pazaryerinin kalması kplı pazaryeri kurularak şehirin dışında bunu yapacak babayiğid yok işte oy korkusu hizmeti engelliyor.çarşı içine araç sokmayacaksın orta çarşı kasaplar çarşısı ekin pazarı yerleri güzelleştirilerek kaldırım ve yol kenarlarına arç parkı engellenecek yada gelir olarak iz boy park kurularak spor adestek olunacak yememk şartıyla.

4. Yorum: vatandaş 10 12 2014 19:37
karayollarının işi onlar belediye birşey yapamaz karayolları he demedikten uğraşmadıktan sonra

3. Yorum: nurullah 10 12 2014 17:05
trafik düzenlemesini ne zamandır belediye bakıyor kardesim karayolları biliyorum ben,sizlerde herşeyi belediyeden bekliyorsunuz

2. Yorum: kumluklu kazım 09 12 2014 22:29
tirafikte iyice zıvanadan çıktı.belediyece gerekli tetkik ve tedbirler alınarak şu tirafik mes'elesine bir hal çare bulunmalıdır.

1. Yorum: dikkat ! 09 12 2014 21:52
eski otagarın girişi ile çıkışı arasındaki yol kıyısında bile aracını park edenler oluyor. görüşü engellediğinden anayola çıkarken soldan araç gelip gelmediği kontrol edilemiyor. hızla bir araç gelse kaza kaçınılmaz. kimsenin de gördüğü ya da bişey dediği yok. çözüm bulunamayanlar neyse de, kuralları ihlâl edenlere de uyarı yapılmıyor.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

390404


Tasarım:DtGaNi