Yayın Tarihi:09 12 2014 19:33(2462)

Geçmişi Geleceğe Böylemi Aktaracağız?

Camikebir Mahallesi, Panayır Sokak'ta bulunan su değirmeni kaybolmaya yüz tutmuş durumda. Boyabat çayından gelen "Şamlının Arkı” suyu ile yıllarca çalışan değirmen uzun yıllar Boyabat’a un değirmeni olarak hizmet vermişti.

Haber: Davut Koçyiğit - Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: vatandaş 10 12 2014 19:35
aslında işin gerçeği şu mehmet ermiş ve hasan kara zamanında gazete pislikleri haber yapsada temizlenmiyordu önlem alınmıyordu ama şimdiki başkan çok titiz çok çalışıyor bu yüzden herkes onuda yap bunu da yap diye üstüne gidiyor ama buda ayıp bişey adam herşeyi güzelleştirmeye çalışıyor diye de yüklenip durulmaz ki

6. Yorum: doğrucu 10 12 2014 17:11
benim anlamadığım şefik çakıcıdan önce yok muydu bu pislik mehmet ermiş zamanında hasan kara zamanında her yer tertemiz miydi hasan kara mehmet ermişin mehmet ermiş hasan karanın yaptığını yıkıyordu şefik çakıcı ise güzelleştirmeye çalışıyor bir insanın üstüne bu kadar gidilmez.

5. Yorum: boyabatlı 10 12 2014 03:19
2 dönem üst üste belediye başkanlığı yapan mehmet ermiş zamanında da buralar ve çöp sorunuda vardı o zaman niye haber yapmadınız da şefik çakıcı belediye başkanı olduğunda beri karış karış gezerek olumsuz haberler yapıyorsunuz.

4. Yorum: yorumcu 10 12 2014 02:06
maşallah turist de hiç eksik olmuyor boyabat da

3. Yorum: bitti 10 12 2014 01:04
değirmen dönemine göre görevini yapıp rolünü tamamladı . artık mekanikleştik kolaylık var. aslında su olsa da kullanıma devam edilebilse,yaşatılsa güzel olurdu önce su sorunu her şeyi bitiriyor. bu özel şahsa ait bir yer belediye ile falan alakası yok boş yazanlar gereksiz yazanlar. çalışmayan değirmeninin nesini göstereceğin turiste kumluklu veli

2. Yorum: yorumcu 10 12 2014 00:48
belediyeyi bu firanelerle suçlamayın mehmet ermişte varken burası böle idi hasan karada varken böle idi ozamnları demekki foto çekme yaygın deyildi herhalde 30 yaşındayım herzamn öle idi o değirmenin etrafıı şefik beyi savunduğumdan deyill yaniiiiii

1. Yorum: kumluklu veli 09 12 2014 23:41
belediyece gerekli tedbirler alınarak tarihi eser kapsamında tekrar inşaası meydana getirilmesi ve turizme kazandırılması lazımdır.gelecek turistlerede nazik davranmalı ve onları kazıklamamalıyız.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

117098


Tasarım:DtGaNi