Yayın Tarihi:11 12 2014 00:57(1657)

Çaya Sel Gelince Temizlenir-1

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: adil açıkgöz 13 12 2014 07:18
3.yorumcunun dediği gibi eğitim şart.ana okulundan itibaren çevre temizliğini çoçuklarımıza öğretmeliyiz.önce anne ve baba'ya sonra öğretmenlere çok görev düşüyor.hüseyin cömerti takdir ediyorum.takma isim kullanmadan cesurca yazan bir boyabat aşığı.çöpleri çöp kutularına atmayı bir öğrenebilirsek bilinki çevremiz tertemiz kalır.allah temiz ve güzeldir,temiz ve güzel olanı sever.

8. Yorum: boyabatlı ist 13 12 2014 02:28
hüseyin cömert bey sizi tanımıyorum ama takdir ediyorum . 13 sene akpkk nın yönetiminde yönetilen boyabat şimdi yine akpkk yı seçti geçmişte bir çivi çakılmayan boyabatta ağaç kesmeyle başlayan yandaşlarara çalışan akpkk bundan sonra bir şey olmaz. 13 senede sehir lütfüna erişememiş köy durumunda kalan şehir. benim çocukluğumda okulun etrafı cengiz topellin bağdı oralara evyapan boyabatlya üzülüyorum .çayın etrafındakı yığınları alıp köy yollarına serebilirler. çünkü böyle bieşey oldumu asfalt yapmış gibi seviniyorlar akpkkya oy veriyorlar . yiğrenden büyükkaraağaç a giden yola 1o km uzunluğunda tırlarla mıcır dökmüşler ç aratırdım yola sermişler ama düzkaraağaç köyüneve büyükkaraağaç köyüne bile ulaşmamış nasılyol yapıyorlar. o mıcırra yazık müsrüfce harcamasınlar o köylere yeterdi omıcırlar.

7. Yorum: hüseyin cömert 11 12 2014 23:51
6.yorumcu....babamın zamanında bu kadar iki yüzlü insan yoktu.insanlar birbirlerine samimi idi.dostluk ve arkadaşlık ve yardımlaşma vardı.şimdi zaman değişti diyorlar,asla zaman değişmedi zira eskidende bir saat 60 dakika idi şimdide bir saat 60 dakika.bir yıl 365 gün idi şimdide bir yıl 365gün.anlatmak istediğim zaman değişmedi insanlar değişti.mesela sizin gibi.çünkü dost adamın yüzüne söyler arkasından konuşmaz.yorumunda bile adını ve soyadını dahi yazmaya cesaretin yok.cünkü adını yazarsan olduki yarın bir işin düştüğü vakit hangi yüzle yüzüme bakacan öyle değilmi.çünkü günümüzde iki yüzlü insanlar o kadar çoğaldıki masumane bir tavırla ortalıkta çirit atıyorlar ben tüm yorumlarımı adımı soyadımı yazarak yayımlıyorum.benim hakkımda elinden geleni ardına koymasın.ha şunuda unutma dinimize göre bir elin verdiğini diğer el bilmeyecek.fırsatcılığada
gelince,elinde bu konuda belge var ise getir bu sitenin sahibi arkadaş yayımlasın.

6. Yorum: sayın hüseyin çömert 11 12 2014 21:28
çok sempatiksin yazı yazmak için bahane arıyorsun aslında köşe yazarı olmayı denesen çetin altana taş çıkardırsın mualiflikte eline kimse su dökemez sanırım özünde çömertler denince soyadı gibi çömertti babanız hem diliyle hemde eliyle çömertti sizde fırsatcılıkta çömertsiniz sanırım saygılarımla.

5. Yorum: vatandaş 11 12 2014 20:07
bu temizlik konusunda halkın bilinçlenmesi gerek tekrar diyorum belediye gece gündüz çalışsın oralar yine aynı olur bizim halkımız pis bizler pisis sigara içeriz yere at kola içeriz kabını suya atarız yalan mı ?

4. Yorum: gökhan 11 12 2014 20:02
hemen yöneteci suçla hemen belediye suçla bikerede bu pisliğe sebeb olanlara seslen be kardeşim onları bul kökünden kazı sanki belediye pisletiyo orayı pisliği boyabat seviyo belediye temizlese ne temizlemese ne insanın kanında var pislik. sel gelince temizlenir laf yaptığınızı sanıyosunuz demi şimdi siz marifet gibi.

3. Yorum: hüseyin korkan 11 12 2014 17:31
eğitim şart cömert abi eğitimsiz olmuyor.temizlik imandandır hadisi öğretilmemiş insanlara.çöpün oralara atılmaması gerektiğini vatandaş olarak bilmemiz lazım.o çöplerin periyodik olarak temizlenmesi için çalışmak lazım.en iyi temizlik kirletmemektiri düstur edinmek lazım.eleştirmek lazım yapıcı olmak lazım şevki kırmamak lazım boyabat boyabatta yaşayanların değil sadece, hepimizin boyabatı her fikir düşünce boyabatta söz sahibidir.

2. Yorum: vatandaş 11 12 2014 06:54
olan olmuş esasen o ırmak kastamonu ırmağına benzetseler başkanımız belkide düşüncesi vardır çok güzel olur boyabatın yüzü güler görünüşü çok güzel olur yanlız karşı gelen olmassa yolu açık olsun belediye başkanımızın

1. Yorum: hüseyin cömert 11 12 2014 02:51
insanlar nasıl yönetilmek isterseler ona göre yönetilirmiş..çok güzel manzara..alan razı veren razı ne diyelim ki..doğa ve çevre sevgisi bu olsa gerek.lafa geldimide din konusunda ahkam keserler.ilin gavuru bunu yapmaz...yazıklar olsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

58789


Tasarım:DtGaNi