Yayın Tarihi:11 12 2014 22:32(3625)

Sinop Üniversitesi İstanbul Feshane’de

Sinop Üniversitesi, ilk kez gerçekleştirilen İstanbul “Feshane Sinop Tanıtım Günleri”ndeki yerini aldı. Feshane’de stant açan Sinop Üniversitesi'ne vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

İstanbul’da ilk kez gerçekleştirilen “Feshane Sinop Tanıtım Günleri” renkli görüntülerle başladı. “Sinop Tanıtım Günleri” kapsamında ilk olarak Beşiktaş Belediyesi ve Sinop Ticaret Odası işbirliğiyle Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda Hamsi Şenliği düzenlendi. Akşam saatlerinde ise Sinoplular İstiklal Caddesi'nde "Helesa" yürüyüşü yaptı. Yürüyüş sırasında İstanbullular Helesa ekibini ilgiyle izledi. Etkinlikler süresince Sinop Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Akademik personelimiz de görev aldı.

Feshane’de Sinop Üniversitesi Standına Büyük İlgi

Sinop’un doğal, tarihi ve kültürel potansiyeli ulusal alanda tanıtmak amacıyla Sinop Valiliğince İstanbul Feshane’de ilk kez düzenlenen etkinlikte Sinop Üniversitesi de yer aldı. Feshane’de stant açan Sinop Üniversitesi vatandaşlarca büyük ilgi görüyor. Akademik, idari ve öğrencilerimizden oluşan tecrübeli ekibimiz çeşitli tanıtım materyalleri kullanarak Sinop Üniversitesini tanıtıyor. Sinop Üniversitesi ve bölümlerihakkında geniş bilgi veren ekibimiz, diğer taraftan öğrencilere ve ailelerine doğru tercihler yapabilmeleri konusunda tecrübelerini aktarıyor.

İlk Ziyaret Vali Yardımcısı Yüzer ve Kaymakam Özer’den

Sinop Üniversitesi standına ilk ziyareti ise Sinop Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer, Dikmen Kaymakamı Soner Özer gerçekleştirdi. Mehmet Yüzer ve Soner Özer, Basın Halkla İlişkiler Müdürü Rıza Altun, Meslek Yükseokulu Müdür Yardımcısı Serkan İşcan, Yrd. Doç. Dr. Gaye Doğan, Öğretim Görevlileri Mehmet Suiçmez ve Yunus Emre Karslıoğlu ile uzun süre sohbet etti.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

75786


Tasarım:DtGaNi