Yayın Tarihi:12 12 2014 10:39(4246)

Sinop Tanıtım Günlerine Boyabat Damga Vurdu

11/14 Aralık 2014 Tarihleri arasında Sinop Feshanede düzenlenen "Sinop Tanıtım Günlerinde" yedibin kişiye yakın insanın ziyaret ettiği Boyabat standı ilgi odağı oldu.

Tarihi ile Kültürü ile daha dolu olan Boyabat standını ziyaret eden ziyaretciler Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'ya teşekkür ettiler.

Facebook'ta Paylaş
11. Yorum: kazım 15 12 2014 19:09
5 şinci kiye yorumum eğer bir boyabatlı birisi olsan o yorumu yazmazsın çünkü ordaki hava birbaşkaydı hede davulun sesi olunce çok güzeldi tüm ilçe belediyelerine teşekkürlerimi sunarım.

10. Yorum: ben sana demedimmi 15 12 2014 04:51
sayın vekilimi orada göremiyorum anlayan anladı

9. Yorum: envergüner.ümraniye / ist ... 14 12 2014 08:44
istanbulda yaşayan sinop boyabatlı olarak fesanedeki havayı tenefüs etmeden olurmu dedim ve ziyaret ettim emeği geçen herkese teşekkürler çok çok güzel di sinoplulular kendilerine yakışır bir şekilde katılımlarından dolayı herkese teşekkürler.

8. Yorum: sema kanlı türker 13 12 2014 03:47
memleketimin havası,insanları gelmiş.bende bu havayı koklamak için geleceğim.
emeğinize ve yüreğinize sağlık.şefik başkana ve emeği geçen herkese teşekkürler.

7. Yorum: evet 12 12 2014 22:18
hali vakti yerinde olan, cebinde parası olan için zaman geçirmeye güzel. resimlerden görüldüğü kadarıyla ne istanbul' un varoşlarından nede sinop' un köylüğünden kimse yok.6. yorumcu kardeş fakir zaten ekmeğin nasıl olduğunu biliyor.eh onu bilmeyene anlatmak için bunca zahmete yine gariban katlanıyor kardeşim.

6. Yorum: etkinlikler güzeldir... 12 12 2014 20:14
bir ülkenin gerek ekonomik,gerekse kültürel ve sosyal yaşamlarda, nerelerden nerelere gelişinin bir kesitinin, yeni nesillere yansıtılması açısından güzel bir etkinlik olmuştur. bir ekmeğin sofraya gelişini,fırından alıp eve getirmekle olduğunu gören ve yaşayan nesle, bir buğday tanesinin bir başak filizi olarak görünümünü, öğütülmesini, değişik şekillerde pişirilip sofraya getirilmesini görüp en azında resimlerle ve çizimlerle de olsa öğrenen yeni nesil,bu kutsal yiyeceğin kıymetini daha iyi anlar, o'nu daha bir özenle tüketmeye çalışır.
kendileri, kimi zamanlar çok zor olanaklarla yaşam mücadelesi vererek bizlere cennet bir ülke bırakan atalarımıza ne kadar şükranlarımızı arz etsek azdır! peki bizlere her türlü fedakarlıklara katlanarak miras bırakılan ülkemizi, nasıl kullanıyoruz?.. hey hattt! sanki kimilerinin babalarının çiftliği!!! ya kullandıranlar! böyle mi sahiplenilir ecdat mirasına? hani vicdanlar!

5. Yorum: oymakbeyimiz 12 12 2014 18:36
abduraman hoca yeterki ritim duysun kapı koluna tencere tava sesine oynar.başkanda zaten hazır kıta.akp li iskilip belediyesi seçim kazandığı gece dansözlü kutlama yapmış.burdada dansöz olaydı eyiydi.daha güzel oynarlardı.nedense o iskilipteki dansöz oynatma olayını çok uyumlu buldum.seçim zaferini kutlayanların ve dansözün olağanüstü uyumu.

4. Yorum: gündem 12 12 2014 18:27
bu yapılan çalışmalar güzel ve aynı zamanda kolay olmayan işler bir sürü emek yorgunluk.ancak 2014 yılının en değerli en zirvede sanatçılarından birisi irem derici sinoplu ise helede boyabatlı ise ve sinop günlerinde bu sanatçımız oraya getirilemiyorsa yapılan bunca çalışma eksik kalıyor.medyanın en az 5/6 muhabirle sürekli takip ettiği 1,5 yıldır sürekli müzik listelerinde zirvede yer alan bir hemşehrimiz buraya neden getirilemiyor.sinop günlerinin asıl hamisi valiliğin parasımı yokmuş veya belediyelerin inşallah ben duymamışımdır da irem derici hanımda bu etkinlikte bir şekilde vardır.bu çapta bir tanıtım üç beş adı duyulmamış yerli sanatçı ile olmaz.

3. Yorum: mehmet buyukkayikci- alma ... 12 12 2014 17:23
cok guzel gorunuyor emegi gecenlere tesekkurler devamlarini dileriz orada olmayi cok isterdim fakat tarih ayarlamasi yanlis oldugundan bulunamiyorum insallah bir dahaki seferde orda olacagim selm ve sevgilerimle tum hemserilerime, hersey gonlunuzce olsun iyiki boyabat liyim

2. Yorum: vatandaş 12 12 2014 17:04
oynamasaydın eyiydi

1. Yorum: boyabatlı 12 12 2014 16:44
gerçekten görülmeye değer bir görüntü var kendimizi bir anda memleketin içinde hissediyoruz sayın belediye başkanı şefik beye ve emeği geçen bütün hemşerilerimizinden allah (cc)razı olsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

243685


Tasarım:DtGaNi