Yayın Tarihi:12 12 2014 19:05(2287)

Mezarlı İntikam

Türkelili Bahattin Erünsal (64), 8 ay önce 40 yıl çalıştığı Almanya'dan kesin dönüş yaptığında, küs olduğu annesi Hasibe Erünsal'ın mezarını, evinin bahçesinde buldu. Şaşkına dönen Erünsal, "Annemin öldüğünü bilmiyordum. Kardeşlerim bana kızgın oldukları için bahçeme gömmüşler" diyerek, mezarın köy mezarlığına götürülmesi için savcılığa başvurdu. Çocuk ve torunlarının mezardan korktuğu için evine gelmediğini söyleyen Erünsal şöyle devam etti:

'BABAMA İTİRAZ ETTİM'

"Annemden 4 ay sonra da babam vefat etti. Onu da buraya gömeceklerdi ama müsaade etmedim. Babam kabristanda yatıyor. İnşallah annemi de babamın yanına defnedeceğim."

Haber: Emin ADIGÜZEL / DHA - Hürriyet

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: ibret 14 12 2014 01:07
annesine ilgi göstermemiş zannedersem, 40 yıl yurt dışındaymış, yurt dışını kazanmış annesini kaybetmiş, allah herkese böyle hayırlı evlat versin(!)

2. Yorum: ali 12 12 2014 22:27
bu haber içimi dağladı. almaya da bozulmuş, özünden uzaklaşmıssın oğul. intikam için oraya gömüldüğüne inanmıyorum. oda senin uydurmandır. yazıkları olsun senin gibi evlada. allah ım sen hayırlı evlatlar ver ne olursun :(

1. Yorum: iklc 12 12 2014 19:41
hayırlı evlat(!)


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

81369


Tasarım:DtGaNi