Yayın Tarihi:14 12 2014 22:11(1569)

Yıldırım, Sinop-Samsun yolunu örnek verdi

NTV canlı yayınına katılan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın maliyeti ile ilgili eleştirileri cevapladı. Yıldırım, "Bu Saray denen yer Karadeniz Otoyolu'nun Sinop ile Samsun arasındaki 50 km'lik bölümünün maliyetinin 3'te biridir" dedi.

NTV canlı yayınına katılan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın maliyeti ile ilgili eleştirileri cevapladı. Yıldırım, "Bu Saray denen yer Karadeniz Otoyolu'nun Sinop ile Samsun arasındaki 50 km'lik bölümünün maliyetinin 3'te biridir" dedi.

Bunu yapmak ayıp mı?

Binlerce hastane, havaalanı yaptık. Marmaray yaptık, 3.Köprü'yü yapıyoruz. Dedik ki Türkiye büyük ülke. Bu ülkenin büyüklüğüne yakışır bir yer olsun. Bunu yapmak ayıp mı? Şahsi bir iş de değil. Burada bir dönem sayın cumhurbaşkanımız görev yapacak. İlerde başkası görev yapacak.

Tartışmanın anlamlı olduğunu düşünmüyoruz

Bu Saray denen yer Karadeniz Otoyolu'nun Sinop ile Samsun arasındaki 50 km'lik bölümünün maliyetinin 3'te biridir. 50 kilometrelik maliyeti kadar yer yapmışız. Bunu gündeme getirmek bile ayıptır. Bu tartışmanın anlamlı olduğunu düşünmüyoruz.

Cumhurbaşkanlığı'ndaki başkanlık sayısı

Bir takım değişiklikler yapıldı. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği'nde yeniden yapılanmaya gidildi. 6 tane veya 7 tane başkanlık vardı bu 13'e çıktı. Genel sekreterlik yardımcılığı 3'ten 4'e çıktı. Yatırım İzleme Dairesi'nde Türkiye'nin 2023 hedeflerindeki mega projeleri, yeni ele alınacak projeler burada incelenecek, bu projelerde aksaklık yaşanıyorsa bununla ilgili hükümet nezdinde gerekli girişimler yapılacak. Anayasanın 103. Maddesi cumhurbaşkanının yetkilerini yazmış. O şartlara uygun hareket edilirse hiçbir çatışma olmaz.

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: sonunuz hayrola 16 12 2014 06:21
kendi gemilerindenmi bahsediyor

1. Yorum: boyabatlı 15 12 2014 23:47
minareyi calan kılıfını hazırlar anlayan anlar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

73580


Tasarım:DtGaNi