Yayın Tarihi:15 12 2014 11:06(4018)

En Mutlu Şehir Sinop,İstanbul Tanıtım Günlerine adını yazdırdı

11 Aralık Çarşamba günü başlayan "Feshane Sinop Tanıtım Günleri" son gününde insan izdihamına yol açtı.

Son gün yapılan plaket takdim töreninde konuşan Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger Tuik verilerine göre 800 bin kişinin Sinop Tanıtım günlerine katıldığını belirtti.

Sinop Tanıtım Günlerinde en ilgi çeken ve insan katılımı olan Boyabat standı ise Tarihi ve Kültürel değerleri ile Tanıtım Günlerine damgasını vurdu.

Facebook'ta Paylaş
10. Yorum: fb 57 17 12 2014 02:12
valla ordan oturup konuşmak kolay çirkin yorum yazanların bir boyabat'ı olabileceğine inanmıyorum.ben ist da yasayan bir boyabat'lı yım ve gurur duydum başkan'la da boyabatlada bu bir ilkti ve bunu şefik başkanla ekibi yaşattı yanlış anlamayın akp li değilim sadece gerçek bu bende gördüğümü yazdım.kısacası şöyle anlatıyım feshane'de 9.9 şiddetinde deprem yaşattı boyabat.bence güzel olan şeyler takdir edilmeli.

9. Yorum: jonturk 16 12 2014 22:04
boyabatın ve belediye başkanının vizyonu son derece dar ve gelecek perspektifinden uzak. standa bakınca da insan bunu anlıyor. sadece geçmişe atıfta bulunan bir stand ve sadece bugünü kurtarmaya çalışan bir belediye başkanı var boyabatın. yazık...mehmet ermiş içinse şunu söyleyebilirim: ben olsam, bırakın boyabat standını insan içine çıkmaya bile utanırım!!

8. Yorum: nurullah 16 12 2014 16:04
en aktif şekilde çalışan şefik başkanımıza sonsuz selam olsun başkanımı çekemeyenler var........

7. Yorum: yolun sonu 16 12 2014 06:20
son çırpınışlar

6. Yorum: ali 16 12 2014 05:37
her yapılan şeyi eleştirmek kolay zahmet edip araştırsalar yada çok hizmet sevdaları var madem ki gelip de feshane deki ortamı görseler diyeceğim ama tahammül edemezler ki ya çıldırırlar kıskançlıktan ya çatlarlar hasetten :) neyse emeği geçen herkese başta şefik çakıcı başkana teşekkür ediyorum elinize yüreğinize sağlık...

5. Yorum: vatandassss 16 12 2014 04:00
bir akp yanlisi olmayarak cömert beye cvp vermek istiyorum bazen dgrulari konussanda bu yorumda koca bir boşş konusmussun kardesim..boyabat standina izdihamdan giremedik kardesim heryer normaldi gelip gormeden bos konusup da dikkat cekme birakda ilcemizi en guzel sekilde feshanede temsil ettiler bnce saygi duy bu konuda...

4. Yorum: e.y. 15 12 2014 21:08
aşkın hocaya da yer verilmeliydi. boyabat bölümünde gözüm ödüllü eserlerini aradı.bana göre eksiklik olmuş. dünyanın her bir köşesinden ya kendisinin yada öğrencilerinin ödül aldığı hocamızda olmalıydı.

3. Yorum: ilginç 15 12 2014 18:51
standların fotoğrafları yayınlansa görürdük. kim ne kadar doğru söylüyor. sadece üç standmı var.şimdi adam diyor şekerci,mantıcı başka varsa paylaşım yapılırsa seviniriz.

2. Yorum: hüseyin cömert 15 12 2014 17:58
evet beyler ilçemize hizmet başka bahara kaldı..bu feshane duyduğuma göre büyük rakamlara malolmuş.reimlerde gördüğümüz gibi boyabat oraya taşınmış elbetki bununda bir bedeli var ayrıca görüntü güzel olabilir ama bu görüntünün arka perdesi hiçde hoş değilmiş.resmen dargınlık ve küskünlükler öne çıkmış kısacası iç hesaplaşma yapılmış.bu hesaplaşma yüzünden boyabat reyonu en sönük geçen yer olmuş....tabi bu arada ilçemize gelen tayyare hakkındada kötü kokular burnumuza gelmeye başladı.inşallah bunları yakın zamanda kaleme alacağız.saygılar......

1. Yorum: bakış 15 12 2014 17:02
iyi de feshane'de sinop ya da boyabat'ı tanıtmanın, objektifler karşısında sürekli poz vermekle ne ilgisi var.feshane de ilimiz ve ilçemizin tanıtıldığının haberini verirken, daha çok tanıtımdan izlenimlerin kaydedildiği fotoğraflar verilir, zaten boyabat'ta iken boy boy, ikide bir herhangi bir haber vesilesi ile fotoğraflarını yayınladığınız şahıslarınkini değil. standlar, ziyaretçiler ve diğer tanıtım etkinliklerine dair resimlerin verildiği haber olması lâzım. lâkin maşaallah burada da meydanı kimselere kaptırmayanlar, orada da objektiflerin karşısına kimseyi geçirmemişler kendilerinden başka.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

397072


Tasarım:DtGaNi