Yayın Tarihi:17 12 2014 01:06(1322)

17-25 Aralık Arasında İnternet Yavaşlayacak mı ?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, 'internet bant genişliğinin düşürülerek 17-25 Aralık 2014 tarihleri arasında Türkiye genelinde internetin yavaşlatılması talimatı verilip verilmediğini sordu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Davutoğlu'na, ' Sosyal medyanın kontrol edilmesi için yurtiçi ve yurtdışı internet bant genişliğinin düşürülerek 17-25 Aralık 2014 tarihleri arasında Türkiyegenelinde internetin yavaşlatılması için talimat verildiği iddiası doğru mudur? İddia doğru ise, bu talimat hangi kuruma ya da kişiye verilmiştir?" diye sordu.

Tanrıkulu'nun soru önergesi şöyle: "Sosyal medyanın kontrol edilmesi için yurtiçi ve yurtdışı internet bant genişliğinin düşürülerek 17-25 Aralık 2014 tarihleri arasında Türkiye genelinde internetin yavaşlatılması için talimat verildiği iddiası doğru mudur? İddia doğru ise, bu talimat hangi kuruma ya da kişiye verilmiştir? Twitter'a erişimin engellenmesi, sınırlandırılması yönünde talimat verildiği iddiası doğru mudur? İddia doğru ise, bu talimat hangi kurum ya da kişiye verilmiştir? Bu iddialar doğru ise talimatı kim ya da kimler vermiştir?"

Haber: Haber3.com

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: selim 17 12 2014 05:46
bu nasıl iş yaa internet artık dünya çapınca ilerlemiş bi sistem siz bu tarz hareketler yaptıgınız için türkiye yerinde sayıyor


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

23429


Tasarım:DtGaNi