Yayın Tarihi:17 12 2014 21:41(2102)



"Sinop Tanıtım Günlerinin" en başarılı standı Boyabat oldu

11-14 Aralık 2014 tarihleri arasında İstanbul-Feshane’de yapılan “Sinop Tanıtım Günlerine” Boyabat damgasını vurdu.

Geniş bir ekiple “Sinop Tanıtım Günlerine” katılan Boyabat, birbirinden renkli stantların açıldığı, tarihi, doğası ve kültürü ile ilçenin tanıtımında akla gelebilecek ne varsa en ince detayına kadar düşünülmüş geniş bir mozaik ile Feshane’de kendisinden söz ettirmeyi başardı.

Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygin Atinkaya, Halk Eğitim Müdürü İbrahim Açıkgöz ve İlçe Müftüsü İsa Sağlam gelen konuklarla yakından ilgilendi.

Boyabat davul zurna ekibinin yapmış olduğu şov izleyiciler tarafından tam not alırken keşkek ve pirinç dağıtımında yaşanan izdiham dikkatlerden kaçmadı. İlçe Halk Eğitim Müdürlüğüne bağlı folklor ekipleri Müzik Öğretmeni Ali Şahin tarafından koro eşliğinde söylenen parçalarla folklor gösterileri sundu.

40 a yakın Televizyon kanalının ziyaret ettiği Boyabat stantı ulusal basında genişçe yer aldı.

Tv kanallarının röportaj alabilmek için yarıştıkları Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilçe olarak ilk defa böylesi geniş katılımlı bir organizasyonda yer alıyoruz. İlçemizi tanıtmak adına aklımıza gelebilecek tüm ürünlerimizi burada bir konsept içerisinde gelen ziyaretçilere sunduk. Dört günlük zaman diliminde yüzbinler stantımızı gezdi. Bizlere memnuniyetlerini dile getirdi. Hemşerilerimizin mutluluklarını ortak olduk. Boyabat’ı gurbete taşıyarak onların sıla özlemlerini bir nebze de olsa dindirmeye çalıştık. İltifat marifete tabidir sözü gereği gelen tebrikler bizlerin doğru işler yaptığını ortaya koydu. Bizleri ziyaret eden tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İnşaallah ileri ki yıllarda yapacağımız tanıtım çalışmaları ile de Boyabat’ımızı marka şehirler arasında hak ettiği yerlere taşıyacağız” diye konuştu.


Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

6505


Tasarım:DtGaNi