Yayın Tarihi:18 12 2014 00:15(2590)

Ağaçlar Ufak Ufak Eksiliyor mu?


3 Aralık tarihli mezkur haberimiz

Bu Ağaçlarda Kesilecek mi?

Tayyareci Nuri Bey'in hatırasını yaşatmak için inşa edilen ve getirilen Amerikan yapımı F-4 (Fantom) uçağının konulacağı anıtın etrafındaki kalan ağaçlarda, yok proje vardı, yok görüntüyü engelliyordu gibi bahanelerle kesilecek mi?

İşin içine önce rant, sonra çıkar ve en sonunda gösteriş girince AKP'li, MHP'li veya CHP'li farketmiyor, herkesin en kolay yaptığı iş, ağacı kesip üzerine betonu kondurmak.

Biz yetkililerin fotoğraflarda kırmızı içinde gösterdiğimiz bu güzelim ağaçlara, hele o güzelim salkım söğütleri keseceklerine inanmıyoruz, ama her ihtimale karşı son kez görebilmeniz için fotoğraflarını yayımlıyoruz.

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: boyabatlı ist 20 12 2014 01:37
evet bıdama kököten yapılmaz bu resmen taktik yok etme taktiği bizim millette olmuş olmamış farketmez. söğüte gel,nce söğüt ağacı kökten deyil uçlarından insana zarar vermeden budanır.ziraatcılar bunu bilir. bilmeyenler budanmasın.

7. Yorum: köylü 19 12 2014 03:57
bir yorumcu halt diyen yorumcuya argo kullanıyorsun diyor,ama kendisi köftehor diyor.

6. Yorum: evet 18 12 2014 08:14
vatandaş adlı yorumcu gram beyni olmayan adamları dikkate alıp yorum yazıyorsun ardından ben adam değilim diyorsun.halt falan diyorsun argo oluyor. kibar ol,demokreasiyi hazmet valla sen de de gram akıl bırakmayacak bu köftehorlar.

5. Yorum: çoraklı kazım 18 12 2014 05:11
evet evet. görünen köy klavuz istemiyor beyler. ağaçlar yavaştan yavaştan tırtıklanıyor.kim tırtıklıyor ? yoksa birileri kışı bedavayamı getirmek istiyor hayırdır ?

4. Yorum: evet 18 12 2014 04:53
gerçekten 2 nolu yorumcu çok haklı gelenin geçenin gözüne giren ağaç dallarından bezmiştik hele o salkım söğüt göze denk gelirse maazallah kötü yapar allah korusun demekten bir hal olmuştuk belediyemizin bu konudaki uzman kadrosu bizi bu dertten kurtardı...

3. Yorum: vatandaş 18 12 2014 02:25
sizde gram beyin varsa ben adam değilim aa benim haber yapmayı bilmeyen arkadaşım ağaçlar belirli dönemlerde budanır kuruyan yerler var ise budanıp ağaca zarar vermesi önlenir çok biliyodunuz her haltıda belediye başkanlığına aday olsaydınız anca yorumumu paylaşmamaya bilirsiniz gerçi o da doğru gerçekleri konuşunca abileriniz kızıyor korkuyorsunuz özellikle hani cömert abiniz var ya bişey yazdığımda korkunuza paylaşamadığınız..

2. Yorum: saçmalık 18 12 2014 01:28
bu haberim yapanın aklıyla zoru olmalı... ağaçların yayalara veya çevreye rastgele büyüyen dallarını kesmek kuruyan dallarını budamanın ağaç kesmeyle ne alakası var

1. Yorum: hüseyin cömert 18 12 2014 01:13
zaten herşey ufak afak başlarmış öyle diyorlar....


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

372438


Tasarım:DtGaNi