Yayın Tarihi:18 12 2014 19:14(1822)

Kızılay'dan 100. Yılda ödül yağdı

Sinop Türk Kızılay Şubesi Kuruluş Yıldönümünde Basını Yüzüncü Yıl Plaketi İle Onurlandırdı

Sinop Türk Kızılay şube başkanlığı kurum bazında yürütülen faaliyet ve çalışmaların tanıtımında ve halka duyurulmasında destek ve katkı sağlayan Türk Kızılayı'nın 100. yıl kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Sinop Ahmet Muhip Dıranaz Uygulama Oteli’nde yedi bölge şube başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla yüzüncü yıl kuruluş yemeği ve özel kutlama programı etkinliği gerçekleştirildi.

Ahmet Muhip Dıranaz Uygulama Oteli’nde gerçekleşen etkinliğe Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı Nihat Adıgüzel, Türk Kızılayı Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Akar ve Teftiş Kurulu Başkanı Özkan Kalemci’nin yanı sıra Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Garnizon Komutanı J. Albay Şefaattin Serten, Belediye Başkanı Baki Ergül,Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, İl Emniyet Müdürü Vekili Yüksel Ateşoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Alpay, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu,Sinop Kızılay yönetimi, Kızılay'ın ilçe yönetimleri, merkez mahalle muhtarları ve davetliler katıldı.

Programın ilk açılış konuşmasını gerçekleştiren Türk Kızlayı Sinop Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu, “Türk Kızılayı 11 Haziran 1968 yılında kurulmuş olup, bu yıl 146. yılını kutlamış olduk. Türk Kızılayı ülkemizin en yaygın, en etkin ve en güçlü organizasyon yapısına sahip sivil toplum kuruluşudur” dedi.

Ahmet Muhip Dıranaz Uygulama Oteli’nde gerçekleşen etkinlikte,Yüzüncü yıl anısına bir ilki de gerçekleştiren Sinop Türk Kızılay şube başkanlığı kurum bazında yürütülen faaliyet ve çalışmaların tanıtımında ve halka duyurulmasında destek ve katkı sağlayan gazete yöneticilerine ve basın mensuplarına da özel bir teşekkür ederek yüzüncü yıl anısına hazırlanan özel plaketle onurlandırdı. Vali Yavuz Selim Köşger'de davetlileri yemek öncesi bekletmek istemediği belirterek, kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Yemek ikramı ardından madalya ve plaket törenine geçildi. Türk Kızılayı’na hizmet veren ve kan bağışında dereceye girenlere madalyalarının takdim edildiği programda, Sinop'ta ki yerel gazete temsilcileri de faaliyetlerin duyurulması noktasında gösterdikleri katkılardan dolayı plaketle ödüllendirildi. Vitrin Haber Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin plaketini CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun'un elinden alırken, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel'in ödülünü de Demirel'in programa katılamaması nedeniyle Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı tarafından cemiyet yönetim kurulu üyesi Serhat Özşahin'e verildi. Program protokol üyelerinin hep birlikte 100. yıl pastasını kesmesiyle son buldu.

Fotoğraflar: Özkan Akar (www.Sinop.com.tr)

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: kastamoni 18 12 2014 19:56
ahada bizim başkan plaketi almış :) plaket almakta ayrı bi yakışıyo,söz bende yaptırıp gelecem bi plaket


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

10973


Tasarım:DtGaNi