Yayın Tarihi:23 12 2014 00:35(1736)

Yol ve Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Durağan ilçesi Buzluk, Altınkaya ve Merkez Mahalleleri'nin bazı cadde ve sokaklarında yayaların rahatça yürüyebileceği, engellilerin ve bebek arabalarının geçişlerine uygun kaldırımların yapımı devam ediyor.

İlçenin çok önemli projelerle atılım gerçekleştireceğini belirten Başkan KILIÇASLAN yaptığı açıklamada;”Mahalle Muhtarlarımız ile yaptığımız istişare toplantısında da belirttiğim gibi, inşallah altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra ilçemizin üst yapısının yapımına geçeceğiz. Acil olan bölgelerde kaldırım ve yol çalışmalarını yapıyoruz. Üst yapıya yaptığımız emeklerin boşa gitmemesi için şimdilik geçici çözümler üreterek sorunları gidiyoruz. Alt yapımız bittiğinde mahallerimizin yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarına ağırlık vereceğiz. İlçemiz Buzluk Mahallesi Süleyman Şah Sokak, Mohaç Sokak, Fatih Caddesi, Fırat Sokak, Altınkaya Mahallesi Mohaç Sokak’ta kaldırım çalışmalarımız tamamlandı. Yeni İmam Hatip Ortaokulumuzun bulunduğu alanda yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Buzluk Mahallesi’nde Mehmet Akif Ersoy İlkokulumuzun da bulunduğu Mithat Paşa Caddesinde parke taşı döşeme çalışmalarımız yakında başlayacak. İnşallah ilçemizin bütün eksikliklerini gidermek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: çoraklılar 23 12 2014 19:10
durağanda çevre ve belediyecilik hizmetleri çok iyi düzeyde.bu gidişle giderek örnek bir ilçe olacak gibi.

2. Yorum: bize ait olmayana 23 12 2014 17:42
sevgili boyabatlılar durağanda yaşamadıgımıza göre bizene durağanda yapılan yol ve kaldırım çalışmalarından.bizim belediyemiz övünecegimiz bir şeyler yapsın onu konuşalım.

1. Yorum: tebrik 23 12 2014 01:51
hummalı bir çalışma ve büyük bir atak içerisinde. iş ve hizmet üretiyor başkan tebrikler


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

29519


Tasarım:DtGaNi