Yayın Tarihi:23 12 2014 04:46(1362)

Meclis'te ilginç protesto

Meclis bütçe görüşmeleri sırasında konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Bakanlar Kurulu sıralarına üzerinde ''Aksaray'' resmi olan ve ''17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası'' yazan bir plaket bıraktı.

Altay, plaket genelgesi ile tasarruf yapılmaya çalışılırken Cumhurbaşkanlığı Köşkü yapılırken harcanan paraların israf olduğunu söyledi.

Haber: Hürriyet

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: plaket... 23 12 2014 20:20
kimilerine iyilikte yaramıyor yani! halbuki plaket verilince memnun olunur,teşekkür edilir. plaket verilince kızanlarda oluyormuş demek ki! plaket, bir başarının sonunda,başarının bir sembolü olarak verilir. siz kalkın ankara'da başka bir arsa yokmuş gibi, atatürk'ün emaneti olan bozkırdan çiftlik yapmış bir bölgenin tam ortasına yapın! yani sarayı!!! emanete hıyanet işte böyle yapılır dercesine,halkı yokluk ve yoksulluk içindeyken hiç umurunda olmayışın bir göstergesi olarak ve de her gün kontrolsüz bir şekilde para yutan bir yapıyı yapanlara devlet kasasına yük olmadan!kişi kendi cebinden bir plaket yaptırıp veriyor! vekillerimiz durumu daha iyi bildiklerinden demek ki hak etmişler! fakat gel gör ki gözü yaşlı, ak saçlı, kimi zaman doğruları söyler de sonradan sözünden şaşan bir vekilimiz bu duruma çok kızdı! galiba biz bu plaketi hak etmedik demek mi istediler ki? hı!.. sizler anladınız mı? niye kızdı...

2. Yorum: kimler milletin vekili 23 12 2014 05:42
emekliye zam deyince allah göstermesin yunanlılardan kötü oluruz diyen milletvekillerine ve bunlara öbür dünyada görüşürüz diyorum

1. Yorum: adamsın 23 12 2014 05:08
dogruyu söyleyeni boyabat sevmez vekilim birazcık yalan öyleyeceksinki boyabat sevsin seni teşekkürler vekilim


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

235349


Tasarım:DtGaNi