Yayın Tarihi:25 12 2014 01:41(1898)

Mutluluk Bazen Bir Çocuk İçin Oyuncaktır

Sinop Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği öğrencileri Yrd. Doç Dr. Barış Bayraklı'nın yürüttüğü Sosyal Sorumluluk dersi kapsamında  "Bir Oyuncak Mutlu Bir Çocuk"  adıyla anlamlı bir projeyi hayata geçirdiler.

Öğr. Gör. Ayşin Gaye Üstün danışmanlığında okul okul dolaşan Sağlık Kurumları işletmeciliği 1. sınıf öğrencileri ihtiyaç sahibi küçük yüreklere dokunmak için oyuncak topluyor. Üstün " 'Bir Oyuncak Mutlu Bir Çocuk' projesi kapsamında öncelikle ilk ve orta okulları hedef aldık. Okulları gezerek öğrencilerimizden oyuncak topluyoruz. Daha sonra bu topladığımız oyuncakları ihtiyaç sahibi çocuklara teslim edeceğiz. Aynı çağrıyı tüm Sinop halkına yapıyoruz. Evlerinde kullanmadıkları ancak  çocuklarımızın oynayabilecekleri düzeydeki oyuncakları bizlere iletmelerini istiyoruz " dedi.

Projenin Nisan ayına kadar devam edeceğini belirten Üstün; "Bugünkü durağımız Cumhuriyet İlkokulu idi. Öğrencilerimize duyarlı davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Projemize olan  ilginin giderek arttığını görmek bizleri mutlu ediyor. Projemize destek veren Sinop Üniversitesi yönetimi başta olmak üzere, Yrd. Doç. Dr. Barış Bayraklı'ya, örnek davranışlarından dolayı tüm öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Projede yer alan öğrenciler ise oyuncakların çöpe gitmesi yerine ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmasında köprü görevi gördükleri için mutlu olduklarını ifade ederek, Sinop halkından da projeye destek vermelerini istediler.

İletişim:

e-mail: oyuncaktopluyoruz@gmail.com
Facebook: Bir Oyuncak Mutlu Bir 'ÇOCUK'

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: muhtar 26 12 2014 00:50
gecleri teprik etmek lazım helal olsun size mutluluk dagıtırken sizde mutlu olursunuz inş

1. Yorum: iklc 25 12 2014 17:44
keşke bir köy okuluna gideydiniz!!!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

398321


Tasarım:DtGaNi