Yayın Tarihi:26 12 2014 22:15(2181)

Genç İşletmeciler Kulübü Bu Yıl da Minik Kalpleri Unutmadı

Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Genç İşletmeciler Öğrenci Kulübü, köy okullarına yardım projesi kapsamında Kasım ayı içerisinde yapılan futbol, voleybol, satranç ve tavla turnuvalarından elde edilen gelir ile Boyabat ilçesine bağlı Çattepe Ortaokulu’ndaki sporcu öğrencilere ihtiyaçları doğrultusunda spor ayakkabısı temin edildi. Ayrıca okul kütüphanesine 300’den fazla kitap yardımı ve kırtasiye malzemeleri de alındı.

Temin edilen bu malzemeleri teslim etmek için, kulübün akademik danışmanı Yrd. Doç. Dr. Buket Bora, Öğretim Görevlisi M. Soner Gökgöz ile Kulüp Başkanı Bedrettin Gülmez ve kulüp üyeleri Çattepe köyüne bir ziyaret düzenledi. Okul Müdürü Faruk Erdem tarafından Genç İşletmeciler Kulübü’ne yardımlarından dolayı plaket takdim edildi.

Konuyla ilgili konuşan Kulübün akademik danışmanı Buket Bora, “Günümüzde sosyal sorumluluk projeleri toplumsal barış ve refahın sağlanmasında oldukça önemli bir yere sahiptir. Genç İşletmeciler Kulübü olarak bu misyonu kendimize görev edinerek faaliyetlerimizi artan bir şekilde devam ettireceğiz. Bu projemize katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Program, öğrenci ve öğretmenlere yapılan ikramlarla birlikte sona erdi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: genç bakış 26 12 2014 22:28
helal olsun boyabat gençlerinin yapamadığını üniversite ögrencileri yapıyor bir de boyabatın insanları bu güzelim gençleri çarşıda rahatsız ederler


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

37323


Tasarım:DtGaNi