Yayın Tarihi:28 12 2014 05:37(3101)

Boyabat Show TV’de

İlçemizin Turistik Tesisi Kalebağı Tesislerinde çekimleri gerçekleştirilen Ezgi Sertel ile Lezzet Haritası programı 28 Aralık 2014 Pazar günü ( yarın ) Saat:14.00’de Show Tv ekranlarında yayınlanacaktır.

Boyabat Belediyesinin ev sahipliğinde, Boyabat Sırık Kebabının tanıtımı ( hazırlanışı, yapım aşaması, çevrilmesi, sunumu ) ile ilgili Kalebağı Turistik Tesislerinde tesis sahiblerinin sunumu ile gerçekleşen çekimler 28 Aralık 2014 Pazar günü ( yarın ) Saat: 14.00’de Show TV ekranlarında Ezgi Sertel ile Lezzet Haritası programında yayınlanacaktır.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: sinoplu57 29 12 2014 19:18
kanal 7'nin yapmış olduğu gündüz gece programı çok güzeldi en azından yöremizi köy insanlarımızı ve kültürümüzü tanıttı. bu programda yapılan görgüsüzlüğün haddi hesabı yoktu. programı sunan hanımefendi program boyunca yemek yedi. aç açıkta insan var mı demiyor mu bu programı hazırlayanlar...

1. Yorum: evet 28 12 2014 23:38
bu tamamen toplumsal kokuşmuşluk.tatlar lezzetlervs komşusuna yemeğin kokusu gider canı çeker diye düşünen toplumdan, bulup bulamayanı düşünmeden gurmelerin tattığı kebaplar.
lüks yemekler aç ve bitap müslümanlar allah (c.c) bir çarpar ki adamı anlayamayız bile, şehirleri yemeği ile tanıtmak modası ilim,irfan, fikirler rafta rabbim bizi ıslah etsin
adam facesinde yediği yemeği gösteriyor.nereden nereye geldik.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

385683


Tasarım:DtGaNi