Yayın Tarihi:28 12 2014 22:11(1239)

SİYAD’tan Mehmet Akif ERSOY’u Anma Mesajı

Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkanı Keramettin Arpacı yakın tarihimizin İslam ve İstiklal şairi merhum Mehmet Akif ERSOY’un vefatının 78. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milli şairimiz merhum Mehmet Akif ERSOY’un, Kurtuluş Savaşı yıllarında Milletimize mücadele azmi ve birlik olma duygusu verdiğini belirten Genel Başkan Arpacı yayımladığı mesajda şunları söyledi: “İstiklal mücadelesinin verilmesinde Mehmet Akif ERSOY’un vatan ve mukaddes bayrak aşkını haykıran şiirinin ve fikirlerinin etkisi çok yüksek öneme sahiptir. Hiçbir şair kendi milletini Mehmet Akif kadar güzel tarif edemez. Milletinin hissiyatına Mehmet Akif kadar güzel tercüman olamaz. SİYAD ailesi olarak, Milletimizin uğruna savaşılan değerleri mısralarıyla ebedi kılan aziz şairimizi ve mütefekkirimizi rahmet ve minnetle anıyor, aynı değerlerin gelecek nesiller tarafından da korunacağına inanıyoruz.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

378930


Tasarım:DtGaNi