Yayın Tarihi:30 12 2014 18:28(1564)

Parke Çalışmaları Başladı...

Durağan İlçesi Buzluk Mahallesi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nunda bulunduğu Mithat Paşa Caddesi'nde Parke Taşı döşeme çalışmaları başladı.

Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN yaptığı açıklamada;" Altyapımızın proje ihalesi yapıldı. Üstyapıya yapılacak yatırımların heba olmaması için altyapımızın yapımının bitmesiyle birlikte üstyapı çalışmalarımız başlayacak. Bu zaman zarfında acil olan bölgelerimizde yol ve kaldırım çalışmaları yapıyoruz. İnşallah yapacağımız çalışmalarla ilçemizin büyük sorunlarını halletmiş olacağız." dedi.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: olay 31 12 2014 16:34
bakıyorum sadece çalışanlar sadece hizmet reklam kokan hiç bir hareket yok.muvaffakiyetler dilerim. allah yolunu açık etsin.

1. Yorum: sabri 30 12 2014 21:30
merhaba,

sayın belediye başkanımız şefik çakıcı bey,
çalışmalarınız boyabatımızı geliştirme yönünde olduğunu düşünüyorum. yalnız bir sıkıntımız var camikebir mah. bağlar mevkii neden hala bir parke yada asfalt a kavuşmuyor. herşey i geçtim bir okul öğrencisini düşünelim sabah kalkıp okula gidiyor paçaları ayakkabıları çamur ve su içinde temizlemek için su birikintisine ayağını sokuyor paçalarını siliyor o çocuk üşüyor gerçekten bunu bizzat yaşayan biriyim. eğer temiz bir yol olsa o kadar uğraşmayacak paçasına ayakkabısına çamur bulanmayacak lütfen sizden konuyla ilgilenmenizi rica ediyorum.

teşekkürler..
iyi çalışmalar..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

396060


Tasarım:DtGaNi