Yayın Tarihi:30 12 2014 20:08(2610)


Boyabat Belediyesinden
her mahallede bir çalışma

Boyabat Belediyesi, ilçemiz mahallelerine yeni park ve yeni yeşil alanlar kazandırmaya devam ederken, mevcut parklarda da bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Boyabat’ımızı vaadettiğimiz yeni parklarına kavuşturuyoruz” dedi.

Yeşil alan ve park yapımı projelerine yenilerini ekleyen Boyabat Belediyesi, mahalle bazlı yapmış olduğu çalışmalar ile vatandaşlardan takdir topluyor.

Enerjimizi ilçemize hizmet yolunda harcıyoruz

Enerjimizi ilçemize hizmet yolunda harcıyoruz diyen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı; “her mahalleye bir park” projemiz kapsamında, vaadimizi gerçekleştirmek adına geceli gündüzlü demeden çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Küçük işlerin adamı değiliz. Olmadık olmayacağız. Bizim için bırakın saatin dakikaların bile bir önemi var. Boş işlere heba edecek ne vaktimiz, nede nefesimiz var. Bu düstur ile ilçemizin kalkınması ve marka bir şehir olması için özveri ile çalışıyoruz.

Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz

İlçemizi yeşil alanlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Başkan Çakıcı; Halkımızın rahat nefes alacağı, çocuklarının mutluluklarına ortak olacağı ve onlarla hoş vakit geçirebileceği yeni park, oyun grupları ve rekreasyon alanları oluşturarak, çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” diye konuştu.


Facebook'ta Paylaş
10. Yorum: köylü 03 02 2015 08:18
aynı görüntüleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz şefik başkanla boyabatın koskoca 5 senesi kayboldu 1 sene oldu nerdeyse hani ne yaptı memlekete hiççç ..

9. Yorum: boyabatlı ist 31 12 2014 19:23
iki park yapmaya hizmet çalışma diyenler akpliler bunları yapmak zorunda ağaç keserken yoksunuz. cebinden yapmıyor .vergilerle yapıyor. park nedir küçücük parklar sanki kolaz çayını köprü başindan aşağı dinlenme piknik ce çocuk parkı yapmış sanki.kolaz çayının iki tarafına park bahçler müdürlüğü denetimli park yapsın göretim.kolaz çayının etrafının güzelleşmesi böyle olur. küçcük parka avunan insanlar yine oy veririsiniz. 13 senenin hesbını soramadınız mehmet ermiş çıtayı yerindibine indirmiş adam. ne yapmış mahalle arasına seçim yaklaşırken alelacele havuz ve güzel görüntüsü olmayan acele yapımış kokuları olan bir garaj. çıtaları olmayan vizyonu misyonu olmayan boyabat belediyesi belediye kirada . yazık deyilmi verilen kiraya o kiralarla ne hizmet verilir.

8. Yorum: nonick 31 12 2014 11:02
ooo müthiş bir hizmet.ak belediyelerin en büyük farkı kaldırım taşı yenileme ve park yapımı! allah razı olsun şefik başgaannnn:) ak belediyeler mutlu insanlara selam ve sevgi ile:)

7. Yorum: !!! 31 12 2014 08:31
parklardan önce yollara baksanız. kış geldi yağışlardan yollar kötü durumda. seçimlerde yenimahalleden bağlardan büyük çoğunluğu aldınız ama o tarafların yollarına bakılmıyor! orada okula giden tekerlekli sandalye kullanan çocukla zor durumda kalıyor. proje dediniz ağaçlar ışıklandı uçak getirildi çok ihtiyacımız vardı ya ! daha duyarlı belediye istiyoruz!

6. Yorum: kolazlı 31 12 2014 03:11
yollardaki yüksek setlerin tamamı kaldırılırsa iyi olur. özellikle dörtyoldan çorak tarafına giden yoldaki yüksek setler yüzünden şehir içine girmeden yolumuzu uzatmak zorunda kalıyoruz. daha kibar hız kesiciler hem arabalara zarar vermeyecek hem de şehri daha çağdaş hale getirecektir.

5. Yorum: ilay 31 12 2014 02:14
mehmet ermiş çıtayı çok yükseltti.çok çalışmak lazım egale etmek için. kim olursa olsun haleflerin işi gerçekten çok zor. başarılar

4. Yorum: gerçekçi 31 12 2014 01:31
son günlerde eleştirmek için eleştiri haberlerine yer veren boyabat gazetesini böyle bir habere yer verdiği için tebrik ediyorum. size yakışan budur.çünkü artık haberler nerde olumsuz bir durum var hemen haber yapalım mantığına dönmüştü. bu durum bence gazetenize zarar veriyordu. teşekkürler

3. Yorum: gökdere mah. 30 12 2014 22:04
bizim mahallede bir çalışma göremedik. top sahası üstü ve çevresi çocuk parkı istiyoruzz

2. Yorum: kadir 30 12 2014 21:23
sayin baskanimiz parklardan once yollari yapsa iyi olacak yol vaadide vermisti ama yapmadi yapmiyoda kalebagi kume evleri mevkiisindeki yollarimesala mezarlik gibi bide bn her aksam yuruyerek gidiyorum her 3 ayda bi ayakkabi degistirmk zorundayim abatrtmiyorum yeminle yollar oyle boyle kotu degil.mezarlik gibi o yollarin yapilmasini sayin baskanimizdan arz ediyorum

1. Yorum: hakbal 30 12 2014 20:22
geçen 9 ay boş geçmemiş demekki yapılanlar olduğu kadar da projelerinde olduğu izlenimleri gözlenmektedir. bir kurumu ve bir topluluğu daha senesi dolmadan yargılamak yadırgamak bizim geleneğimiz olsa gerek. ben inanıyorum ortak akıl ve önyargısız çalışmalarla boyabatımız daha güzel günleri görecektir sadece sabırlı olunmalıdır. bu şu da demek değildir ki muhalefet sussun eğer bir yerde muhalefet ne kadar güçlü ise iktidar o kadar başarılı olur çünkü ben yaptım oldu değil biz yaptık oluyor denmeye başlanır bu da başarıyı getirir


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

81766


Tasarım:DtGaNi