Yayın Tarihi:31 12 2014 17:59(1398)


Başkan Çakıcı’dan yeni yıl kutlama mesajı

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çakıcı, yayımladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi; Değerli hemşerilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek, hizmet etmek ve Hakk’ın rızasını alabilmek için vermiş olduğumuz hizmet yarışında bir yılı geride bırakmış bulunmaktayız.

2015 yılı, Boyabat’ın geçmişi ile barışık geleceğe umutla baktığı, modern, çağdaş ve Kültür kenti olması yönünde yapmış olduğumuz çalışmaların, teker teker hayata geçmeye başladığı ve meyvelerini vereceği bir yıl olacaktır. Düsturumuz "Halka hizmet Hakk’a hizmettir.” 

Değerli hemşerilerim “Durmak yok yola devam” diyerek çıkmış olduğumuz bu yolda ileri ki yıllarda da çalışmalarımızın tüm hızıyla devam edeceğini belirtir, yeni yılı sevdiklerinizle birlikte; sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirmenizi dilerim."

Şefik ÇAKICI       
Belediye Başkanı

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: saraydüzlü 01 01 2015 06:29
saraydüzünde cuma namazında saraydüzü vaizi bırak kutlamayı tv. seyretmek insanı kafir yapar dedi

1. Yorum: noelbaba 31 12 2014 19:37
sayın başganım yılbaşı hristiyan adeti değilmi niye kutluyosunuz demiyorum tabi.diyanet en son cuma hutbesinde söyledide ordan aklımda kaldı.sanki bu ülkenin insanları yılbaşını hristiyan adeti niyetiylemi kutluyor.insanlarımız ve bütün dünya yeni bir yılın gelişini iyi dileklerle kendince kutlamalarla geçiriyor.o diyanete sormalı 1 100 milyarlık trilyonluk arabaya binmek ne oluyor israf harammı helalmı diye.hırsızlık konusu nedir diye.kişinin fikri neyse zikri odur.diyanetin hafızasında yılbaşını noel olarak kutlamak varsa bilemeyiz.herşeyimiz düzgünde iş yılbaşı tartışmayamı geldi.sayın başkan bu nazik kutlamanız için teşekkürler.güzel bir 2015 yılı diliyorum ülkem ve dünya için


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

51963


Tasarım:DtGaNi