Yayın Tarihi:31 12 2014 18:28(1335)

BOY-DER Başkanı Süleyman Aşçı Hemşehrilerinin Yeni Yılını Kutladı

Kısa adı BOY-DER olan Ankara Sinop İli İlçeleri Derneği genel başkanı Süleyman Aşçı bir mesaj yayınlayarak hemşehrilerinin yeni yılını kutladı başkan aşçı mesajında.

Çok kıymetli hemşehrilerim acısıyla tatlısıyla bazen başarılarla bazende başarısızlıklarla hatırlayacağımız bir yılı daha geride bırakmanın burukluğunu yaşarken umutlarla merhaba diyeceğimiz yeni bir yıla girecek olmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz yeni yılda dünyada barış ülkemde huzur temenni ediyorum kıymetli hemşehrilerim 2015 yılının tüm hemşehrilerimizin sevdiklerinizle beraber birlik beraberlik içinde sevinç,başarı,sağlık,mutluluk,dolu bir yıl olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum geçtiğimiz günlerde feshane'de Sinop'u dünyaya tanıtıp sesimizi dünyaya duyurduğumuz birlik beraberliğimizin daim olması temennisi ile tüm hemşehrilerime selam ve saygılar sunuyorum dedi.

Süleyman Aşçı
Boyder Genel Başkanı

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

14974


Tasarım:DtGaNi