Yayın Tarihi:31 12 2014 19:24(1843)

SİYAD Genel Başkanı Arpacı:” Büyük umutlarla geleceğe yürüyoruz!”

Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel BaşkanıKeramettin Arpacı yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yaşanan tatlı ve acı hatıralarıyla bir yılı daha geride bıraktıklarını ve geleceğe büyükumutlarla yürüdüklerini belirten SİYAD Genel Başkanı Arpacı mesajından şunları söyledi:

”Yaşanan tatlı ve acı hatıralarıyla bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla adım atıyoruz. Önceki yıllarda olduğu gibi yine büyük umutlarla geleceğe yürüyoruz. Çünkü yarınlara sözümüz var. Önümüze koyduğumuz hedeflere ulaşmak için 25 yıllık tecrübemizle tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm insanlarımız arasında toplumsal birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun egemen olması için SİYAD ailesi olarak yoğun bir çaba içerisindeyiz.  Yarınlara olan sözümüzü yerine getirmek için kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler, sivil toplum örgütleriyle iletişim kurarak, işbirliği yaparak ortak projelere imza atmanın sevincini yaşıyoruz.  2014 yılını geride bıraktık. Spor müsabakaları, kültürel etkinlikler, tanıtım organizasyonları, eğitime katkı ve dayanışma geceleri, kahvaltılı tanışma programları, , Soma ve Sinop taziye ziyaretleri, üniversitelerde okuyan öğrencilerimize burs verme, Avrupa ülkeleriyle iş birliğine giderek gençlerimize dil öğrenme imkanı sunma gibi alanlarda başarıyla sürdürdüğümüz faaliyetler, dernekçilikteki kalitemizi her geçen gün biraz daha arttırmaktadır. 2015 yılında çok daha başarılı bir yıl geçireceğimize olan inancım sonsuzdur.

Bu duygular ışığında yeni umutlarla karşıladığımız 2015 yılının, hedeflerimize ulaşmada yeni bir fırsat olması için var gücümüzle çalışarak, başarı grafiğimizi en üst seviyelere çıkaracağız. Başarılarla ve örnek projelerle, geleceğe emin adımlarla yürüyüp, birbirinden önemli işlere imza atacağımız yeni bir yıl olmasını en içten dileklerimle temenni ediyorum. Milletimizin, hemşerilerimizin ve tüm SİYAD ailesinin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, 2015 yılının ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

364835


Tasarım:DtGaNi