Yayın Tarihi:06 02 2015 00:40(2140)

Durağan Belediyesi Araç Parkı Güçleniyor

Durağan Belediyesi tarafından yapılan başvuru neticesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Durağan Belediyesi'ne bir adet Vidanjör Aracı hibe edildi.

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan yaptığı açıklamada; "Belediyemizin araç parkını her geçen gün güçlendiriyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde diğer araçlarımızda tamamlanacak. Sinop Milletvekili, İçişleri Komisyon Başkanı Sayın Mehmet Ersoy ve emeği geçen herkese halkımız adına teşekkür ediyorum." dedi.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: muratcan 06 02 2015 17:46
birşey dikkatimi çekiyor. durağan belediyesi bu dönem gerçekten çalışıyor. ilçe de büyük yatırımlar oluyor belediye başkanı bu dönem gercekten cok istekli ve cok calısıyor. duragan da bizim boyabatta. duragan da gelişsin elbette. ama durağan'ın öncelikli hedefi nüfus artırıcı politikalar olması lazım. belediye ne kadar çalışırsa çalışsın nüfus olmayann yerde bereket olmaz. insallah daha iyi yerlere gelirler.

1. Yorum: hayret 06 02 2015 00:52
bu gidişde satem durağan bile boyabatan büyecek


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

112327


Tasarım:DtGaNi