Yayın Tarihi:07 02 2015 01:31(2526)

57 BOYABAT GENÇLİK SPOR 3. Lig Yolunda

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lige Yükselme (Play-Off) Müsabakaları 13-15 Şubat 2015 tarihleri arasında Ordu İlinde yapılacaktır.

30-31 Ocak-01 Şubat 2015 tarihlerinde Sinop ilinde yapılan Büyük Bayanlar Bölgesel Lig Grup Müsabakalarında rakip takımlara üstünlük kurarak Grup 1.si olan 57 Boyabat Gençlik Spor Bayan Voleybol takımı 3. Lige Yükselme Müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Ordu ilinde yapılacak olan müsabakalarda Artvin Arhavi Belediyespor, Giresun Yıldızspor ve Samsun B.şehir Anakentspor kulüpleri ile karşılaşacaktır.

Kulüp Yönetimi tarafından yapılan açıklamada İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’e, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya’ya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik’e ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ettiklerini ifade ederek, ilimizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceklerini belirttiler.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: taşkın aydın 07 02 2015 04:43
kızlarımıza 3. lig yolunda başarılar dilerim. emeği geçen değerli öğretmenlerimize teşekkür ederim.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

400488


Tasarım:DtGaNi