Yayın Tarihi:08 02 2015 00:32(1920)

Ali Çakır Adaylığını Açıkladı

MHP Sinop İl Başkanı ve İl Başkan Adayı Ali Çakır, MHP İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyerek ortak bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Ali Çakır yaptıkları basın açıklaması şöyle; “Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan Büyük Kurultayı'na giderken, Türkiye genelinde birçok il ve ilçe kurultayları coşkulu katılımlarla devam etmektedir. Bu kapsamda, Milliyetçi Hareket Partililer, Sinop'umuzun tüm ilçe kurultayları tamamlanmış ve partimizin Tek Başına iktidara ulaştırma ülküsüyle Sinop'umuzu harekete geçirecek kadroları seçme aşamasına gelinmiştir. Sinop 11 kurultayının 22 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştirilmesi kararlaştırılmış ve tüzük gereği işlemler tamamlanarak Sinop İl Başkanlığımız tarafından yasal başvuru yapılmıştır.

Bu demokratik yarış ve süreç de bundan öncekiler gibi partimizin çizgisine ve ahlakına, partililerimizin vakarına uygun olarak sonuçlanacaktır.

Kurultayla kırk altı yıldır siyasetimizi bugünlere taşıyan milliyetçi-ülkücü irade yine tecelli edecek, partimizi yarınlara taşıyacak yönetim kadrolarının seçiminde belirleyici olacaktır.

Sinop'umuzun makus talihini yenmek için durmaksızın çalışmaya kararlı olan şahsım, yönetimim, değerli ilçe başkanlarım, yönetim kurulları ve bu kutlu yolda birlikte yürüyeceğimize inandığım teşkilatımızın mihenk taşı olan değerli delegeleri adına Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanlığına resmen aday olacağımı ilan ediyorum.

Kurultayımızda alınacak kararların Sinop'un kutlu geleceğinde bir dönüm noktası olacağına inanıyorum.

Büyük Kurultayımızın milletimize, demokrasimize, partimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, bütün dava arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum.

Gönüllerdeki vatan sevgisine, kalplerindeki millet aşkına, gözlerindeki mücadele azmine şahit olmaktan gurur duyduğum ülküdaşlarıma bu vesileyle bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

Tüm Sinoplu Hemşerilerimi 22 Şubat 2015 Pazar Günü saat 10.00'da gerçekleşecek olan Sinop il kurultayımıza davet ediyorum.“ dedi.

Haber: Haber57.com.tr

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

32977


Tasarım:DtGaNi