Yayın Tarihi:08 02 2015 04:59(2963)

Boyabat Belediyesi'ne Müjde!!! - 2

18 Ocak 2015 tarihinde Davut Koçyiğit kardeşimiz Boyabat haberleri.net sitesinde "Boyabat Belediyesi'ne Müjde!!!" isimli bir haber yapmış ve bizde paylaşmıştık. Bugün habere konu olan yer temizlendi. Bizde görüntüledik.

İlk Haberin Görüntüleri

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: kalebağlı 09 02 2015 21:25
belediye o yeri temizlemek zorunda değil bilakis temizlemekle belli bir masrsf yaparak diğer suçu olmayan insanlara bedel ödetiyor dolayısiyle belediye suç işliyorr.yapması gereken orayı kirleteleri temizleyin uyarısı yapacak temizlemezlerse kanuni işlem yamak zorundadır.

6. Yorum: davut koçyiğit 09 02 2015 16:25
kardeşim bu haberde ve bir önceki haberi lütfen iyi okuyunuz artık mecbur kaldığım için yazıyorum... haberde belediyeyi suçlamıyoruz nereden çıkarıyorsunuz bunu belediyenin görevi değil burayı temizlemek haberi iyi okuyun ve yorumu öyle yapınız.burada bazı duyarsız ve çevresine saygılı olmayan vatandaşları gündeme getiriyoruz. takibi belediyenin görevi değil burayı temizlemek ama belediyeyi ilgilendiren burayı görüp te işlem yapmaması belediye park eden araçlara, moloz dökenlere, çöp atanlara duyarsız kalırsa işlem yapmaz ise olacağı bu dur, teşekkür ederim

5. Yorum: gezici 09 02 2015 03:55
yahu millet yerlere tükürüyor sigara izmaritleri yere atıyor elindeki çöpü yere atıyor caddeler pis vazyette önce milletimiz çevreyi temiz tutsunki boyabatta temiz olsun yoksa başkan ne yapsın yada herkeze temizlik dersi versin ben yerleri görünce üzülüyorum

4. Yorum: d ö r t y o l 09 02 2015 03:35
sn.başkana hitaben,(eğer okursa)ilan-reklam,çöp vergisini halk olarak düzenli öderken,vede bu gelirlerle ilgili beyannameyi düzenleyen iş mahallinde hassasiyetle anlatarak dolduran memurlarınıza hürmetlerimizi sunarken;vatandaş olarakta sormak hakkı olan bizlerin;nedendirki sokaklarımız p i s 'dir,niye önemsinmiyor?birde su tamiratı olmuş,artık moloz-kum-boru vb.malzemeler günlerce alınamıyor.

3. Yorum: nazlı 09 02 2015 03:15
ey belediye yetkilileri:eski adliye sokaktan aşağıya doğru banka önüne çıkmak için,iki kahve arası yoldan küçük iskembelere oturmuş (sollu-sağlı)insan kalabalığından vede galericinin t düzeninde çektiği taksilere sürtünerek geçiyoruz.bir bayan olarak üzüntülüyüz.saygılarımızl
a.

2. Yorum: suspansiyon 09 02 2015 03:07
davut bey,ilgili yerin temizliği belediyenin görevi değildir,orası üç blokun hava boşluğuna atılan çöptür.fakat,belediyemizi
n cefakar çöp görevlilerine bankalar arkasındaki ismail m.'ye ait ötele ilgili otel sahibi yandaki iki daireye kapı açarak otel yapmış,(soranlara belediyenin bilgisi var demiş.illaki doğru)beton v.b.çöpleri belediyenin işçisi ile belediyenin aracına attırmış.nasıl oluyor?

1. Yorum: vatandaş 08 02 2015 18:41
orayı bile temizlemiş belediye siz daha böyle belediyeyi zor bulursunuz normalde temizlemek zorunda bile değil orayı


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

376817


Tasarım:DtGaNi