Yayın Tarihi:09 02 2015 01:44(2755)

Üst Geçitteki Reklam Panoları Söküldü

İnönü İlkokulu'nun önündeki üst geçitte Ülkü Ocakları ve Ensar Vakfı'nın afişleri nedeniyle çeşitli polemiklere sebep olan reklam panoları söküldü.

İnönü İlkokulu'nun önündeki üst geçitte bulunan panolara yıllardır çeşitli ilanlar asılıyordu.

10 Ocak 2015 tarihinde Boyabat Belediyesi izin vermediği halde, asılan Ülkü Ocakları'na ait afişler, Boyabat Belediyesi tarafından "Sürücü ve Yaya Emniyeti'ni Tehlikeye Sokuyor" gerekçesiyle 12 Ocak 2015 tarihinde söküldü.

30 Ocak 2015 tarihinde ise aynı yere Boyabat Belediyesi'nce, Ensar Vakfı'nın afişleri asıldı. 1 Şubat 2015 tarihinde bu afişler kimliği belirsiz kişilerce söküldü.

Bu olaydan sonra ise, dün reklam panoları söküldü.

Ülkü Ocakları'nın Boyabat Belediyesi tarafından sökülen afişleri

Ensar Vakfı'nın kimliği belirsiz kişilerce sökülen afişi

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: olay 09 02 2015 22:50
murat k beynimize oksijen geliyor. ucube köprüyü kaldırmak lazım dedik. köprü gereksiz demedik. daha güzel ve estetiğinin yapılması lazım diyoruz anlayabilene. ikincisi kaç çocuk geçiyor onun üstünden okul çıkışı bir bakıver.

6. Yorum: muratk 09 02 2015 20:13
kopruyu kaldirinca okul ogrencileri nerden gececek karsidan karşıya gecis icin... 1. yorumcu beyine oksijen pek gelmiyo bu aralar galiba

5. Yorum: ükücü 09 02 2015 18:46
şimdiye kadar orası hiç afişsiz kalmadı.hatta bazı siyasiler kocaman resimler astırdılar.ülkü ocağı asınca mı trafiği tehlikeye soktu?cevap istiyorum yetkililer.

4. Yorum: er tuğrul 09 02 2015 09:14
boyabat ülkü ocakalarına bu ucube reklam panolarının varlığını bizlere gösterdiği için teşekkür edilmeli! asıl konu unutulmadan tabi neydi mesele?
ülkü ocakları uyuşturucu karşıtı bir afiş asmış belediye kaldırmıştı. peki neydi gerekçe o afişin sürücülerin dikkatini dağıtması... ya sonra başka bir afişi belediye itfaiye amirliği çalışanları tarafından aynı panoya asıldığı görüldü. sonuç panolar tamamen kaldırılarak ki yine belediye tarafından adalet 'güya' sağlanmış oldu.
boyabat'ı yönetenlerin kirli zihinlerinde ki adalet algısı değiştirilmedikçe adalet sağlanmayacaktır. bu ise verilen yetkinin yine yetkiyi verenler tarafından alınmasıyla olur.

3. Yorum: bybtl 09 02 2015 06:06
daha da onemlisi engelli vatandaslar icin bir asansor,duzenegi kurulmali belki herkez kullanacak o zaman adansoru duyen olabilir ama belediyemiz engelli vatandaslari sayisini biliyor bu lar icin o asansor ucinbir giris karti olusturabilir ve bir devir acmis olur syin cakici

2. Yorum: demokratik 09 02 2015 03:40
zaten çirkin bir görüntü idi

1. Yorum: evet 09 02 2015 02:16
aslında ucube köprüyü kaldırmak lazım. çok çirkin ve boyabata hiç yakışmıyor.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50849


Tasarım:DtGaNi